QPR är riktigt starka hemma på Loftus Road och när man ställs mot en bottenkollega som Crystal Palace så bör man plocka samtliga 3 poäng.  Crystal Palace sparkade sin tränare igår och frågan är om det har någon inverkan på laget? Jag avstår dock raka ettan och väljer ett special spel här.

QPR – Crystal Palace
Spel: Charlie Austin målskytt i matchen
Odds: 2.40 @ Betsson
Insats: 3/10
Spelstopp: 16.00

QPR är ett utpräglat hemmalag och det märks tydligt då man har 0 poäng på bortaplan den här säsongen och 17 poäng på sin hemmaplan. Bara 7 lag i Premier League har plockat fler poäng på sin hemmaplan än vad QPR har och det är en styrka för ett lag som ligger på 16e plats i tabellen. Får man igång bortaspelet kan man klättra rejält i tabellen. Senast förlorade man borta mot Arsenal med 2-1 trots att man var en man mer under nästan hela andra halvlek. Man ställde upp med ett något försvagat lag då Harry Redknapp valde att vila de lite äldre spelare Richard Dunne, Clint Hill, Joey Barton och Bobby Zamora från start samt bänkade spelare som Leroy Fer och Junior Hoilet. Många av dessa herrar kommer gå in i startelvan här och bidra till en betydligt tyngre startelva än senast mot Arsenal. Jag tror QPR skall ha goda chanser att ta 3 poäng på sin hemmaplan. Just hemmaplansfavören är extra betydelsefull för laget som alltså tagit samtliga säsongens 17 poäng här. Nu väntar ett svagt Crystal Palace som har problem i sitt bortaspel och som sparkade sin tränare under gårdagen… Mitt spel här blir att sylvasse målskytten Charlie Austin återigen hittar nätmaskorna likt han gjort 4 gånger på lagets 2 senaste matcher! Faktum är att han gjort mål i lagets 5 senaste hemmamatcher och på dessa matcher har han gjort hela 8 mål och att han är lagets straffskytt gör inte spelet sämre…

qpr_200x200   crystalpalace_200x200

Crystal Palace meddelade under gårdagen att man sparkar lagets tränare Neil Warnock med omedelbar verkan. Tillfällig tränare blir återigen Keith Millen som hade laget under säsongens första tre matcher. Lagets defensiv har haft stora problem i lagets två senaste matcher då man släppt in 6 mål på dessa matcher. Senast blev det 1-3 hemma mot Southampton och i matchen före det slutade med förlust med 3-0 borta mot Man City. Nu väntar ”enklare” motstånd men QPR är riktigt starka på sin hemmaplan.

Kort summering: 
QPR är starka hemma och en spelare som stormtrivs hemma på Loftus Road är just Charlie Austin som gjort mål i 5 raka matcher nu på sin hemmaplan. Målformen är minst sagt på topp med 4 mål på lagets 2 senaste matcher! Jag trycker oddset 2.40 är mycket spelbart då jag tror QPR kan göra minst 1-2 mål i matchen. Charlie Austin har gjort 12 mål på lagets 16 Premier Leaguematcher den här säsongen.