QPR måste ta full pott i sina hemmamatcher, Leicester drar ifrån i toppen och man har Burnley flåsandes i nacken. Man möter här ett Bolton som tappat mycket senaste tiden och sett till Boltons bortaform bör QPR avfärda dagens motståndare ganska enkelt.

Match: QPR – Bolton
Spel: QPR -1
Odds: 2.25 @ Bet365
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 28/1 20:45

Ja QPR har verkligen blåslampan på sig att inte tappa några poäng i dom kommande matcherna, speciellt inte i sina hemmamatcher. Leicester vann som förväntat i helgen och har nu åtta poängs försprång i tabellen framför QPR, dock har QPR en match mindre spelad. Dessutom har man Burnley endast en poäng bakom sig som också jagar direktuppflyttning. I senaste matchen avfärdade man Huddersfield med 2-1 hemma, man har nu tre raka vinster i ligan och 3-1-1 totalt på dom fem senaste. Endast en förlust hemma denna säsong och det ska mycket till för att få laget i gungning hemma på Loftus Road. 18 gjorda mål och 5 insläppta på hemmaplan denna säsong.

harryredknappqpr

Bolton har dalat ordentligt senaste tiden och återfinns nu på en 18:e plats i tabellen. Endast fyra poäng till godo till strecket och bara en vinst på dom sju senaste matcherna. Man har dessutom förlorat fyra av dom senaste fem bortamatcherna och bortaformen har bara blivit sämre och sämre för varje vecka som gått. I senaste matchen åkte man på en stortorsk när man föll borta mot Reading med hela 7-1. Man låg under med hela 4-0 redan i halvtid och det fortsatte att rinna iväg i andra. 4-2-7 borta denna säsong och Bolton har gjort 15 mål och släppt in 28 på resande fot.

För QPR är tre poäng ett måste i denna match och det ska inte vara någon omöjlighet speciellt inte när man spelar hemma. Boltons bortaform skrämmer ingen och laget verkar bara tappa mer och mer mark för varje match. 16 insläppta mål på dom fem senaste bortamatcherna talar sitt tydliga språk. Har svårt att se hur Bolton ska kunna hitta på något mot QPR som är en maktfaktor hemma, dessutom har Boltons försvar sedan länge sprungit bort sig och får det svårt mot QPR:s välfungerande offensiv som för dagen producerar en hel del mål. Att QPR vinner tar jag för givet, dessutom tror jag att man gör det med två mål och spelar QPR -1.