Dags för Bergamo där Puetz möter kvalspelaren Martin Fisher. Fisher har en rätt duglig spelstil för inomhus med en bra serve som gör honom svår att slå. Dock så är det sällan han klarar pressen mot bättre spelare och har svårt att få till lägen att bryta.

  • Sport: Tennis
  • Liga: Bergamo Challenger
  • Match: Puetz – Fisher
  • Spel: Puetz att vinna matchen!
  • Odds: 1.65 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:30

Puetz är lite utav en inomhusspecialist och gör det mesta rätt. Han har som ni säkert vet varit skadad större delen av sin karriär och därav så har han haft svårt att göra något bättre än det som han har gjort. Han har endast spelat en match i år och det var mot Desein i Glasgow där han förlorade i två raka set, var inte jätteimponerad dock är inte Desein så dålig. Om vi istället blickar tillbaka mot förra året så vann han 24 matcher och förlorade 15, de flesta förlusterna kom ifrån ATP-spelare eller rutinerade Challengerspelare. Det resultat är rätt bra och han var och nosade många gånger mot Struff, Bachinger, Berrer och vann över till exempel Groth.

Han har få svagheter inomhus och har en bra forehand,  bra backhand och framförallt en riktigt stark serve. Underlaget passar honom bättre än Fisher som jag anser inte har gjort det jättebra under sin karriär. Om det är något som man bör vara orolig över så är det att Fisher har en rätt bra serve annars tycker jag inte att det är mycket som är imponerande med honom.

Möter han spelare som har ett bra inomhusspel så är det inte speciellt ofta han faktiskt pallar att hänga med hela vägen. Han kvalade in till Bergamo och det var ett väldigt lätt motstånd han fick möta, hade han inte tagit sig in till huvudturneringen så hade det varit riktigt dåligt.

Underlaget passar tysken bättre och hans spel är bättre överallt på banan. 1.65 är taget!

@haegge1