En otroligt servestark polack som älskar inomhus möter idag en schweizare som besitter lite mer komplett spel än polacken, men jag tror på en otroligt jämn och tuff match.

  • Matchen : Przysiezny – Chiudinelli
  • Liga : Challenger Kyoto
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.80 @ bet365
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 04.30

 

Michal Przysiezny ifrån Polen är en utpräglad inomhus spelare på Challenger touren. Han har en enorm serve som dom flesta knappt kan returnera. Przysiezny har 7-2 i år inomhus och det kommer att bli ännu bättre tror jag. Han är otroligt svår breakad och det märker man på hans resultat, på 5 matcher i Bergamo (dom har lite snabbare underlag där än i Kyoto men Kyoto har ett snabbt underlag) så spelade han sju stycken tiebreak vilket är helt enormt. Przysiezny har inte alls bra returer men det brukar vara han som brakar i matcherna om det nu blir breaks. Han spelar med kraft i grundslagen, både med sin forehand och sin enhandsbackhand, men när det blir lite längre dueller då brukar han förlora dom.

Marco Chiudinelli ifrån Schweiz är en spelare som är rätt så oberäknelig, ibland kan han göra helt okej resultat på ATP touren men annars så havrerar han på Challenger touren. Nu när det är Masters och han inte tar plats där så är han i Japan och spelar Challenger. Chiudinelli har en riktigt bra första serve han med, han är mer komplett i spelet dock men han är inte alls bra där, speciellt inte på sin backhand där dom flesta misstagen kommer att komma. Han har visat serve form på sistone där han förlorade emot Brands i två raka tiebreaks och sist emot Duckworth där han spelade två tiebraks så vart han inte breakad en gång vilket visar bra form på honom.

Jag tror på minst ett tiebreak i denna matchen och då är det bra värde i detta spelet!

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba