Preston är ute efter att försvara nuvarande placering i tabellen då lagen bakom närmar sig. Möter här ett lag som verkligen har problem och som varit riktigt usla på bortaplan denna säsong. Preston har en riktigt bra chans att ta hem alla viktiga poäng i denna match.

Match: Preston – Notts County
Spel: Preston
Odds: 1.65@ Bet365
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 1/2 16:00

Preston fortsätter att kriga i toppen av tabellen och ligger inför dagens match på en 4:e plats. Man har halkat efter Wolves som man närmast jagar som ligger nio poäng före på 3:e platsen. Man har inte avancerat särskilt mycket dom senaste veckorna man ändå gjort tillräckligt för att lyckas behålla den placering man har nu. Dock är det ju jämt bakom och man har inte råd att tappa ytterligare poäng om man vill behålla play-off platsen. Med tanke på att lagen bakom möter lätt motstånd i denna omgång man får man utgå från att konkurrenterna plockar sina poäng i denna omgång vilket innebär att Preston måste bara ta full pott. Hemma denna säsong har man inte lyckats fullt ut och har totalt 5-6-2, visst bara två förluster hemma på hela säsongen men 6 oavgjorda är inte bra. Preston får tillbaka Neil Kilkenny, Kevin Davies påbörjar sin tre matcher långa avstängning.

preston

Notts County har efter en bättre period nu börjat att förlora och man är riktigt nära strecket i botten nu. Efter tre raka segrar dock mot bottenlagen har man nu två raka förluster, senast mot Walsall då man föll med 1-5 och dessförinnan det mot Peterborough där man föll med 4-3 på bortaplan. Man ligger på en 19:e plats i tabellen med en poäng tillgodo ovanför strecket. Det är tight i botten och många lag är inblandade och pressen är stor på många klubbar. Notts County tillhör ett av lagen som släppt in flest mål på bortaplan vilket inte är allt för bra. 2-2-11 på bortaplan denna säsong talar sitt tydliga språk. Notts har inget att rapportera om i laget.

Preston har ett riktigt bra tillfälle att plocka alla poängen i denna match och säkra sin nuvarande placering ett tag till. Notts County har inte gått överhuvudtaget på bortaplan denna säsong och ärligt talat ska det till ett mirakel för att man ska lyckas med något. Preston har inte direkt glänst på hemmaplan denna säsong men ska man ta sig någonstans i ligan eller eventuellt slåss om uppflyttning är detta en match som bara ska vinnas. Ettan spelas.