Två målglada gäng drabbar samman i League One idag, båda lagen kommer från bra insatser i sina senaste matcher och detta kommer bli jämt.

Match: Preston – Coventry
Spel: Över 2.5
Odds: 1.85 @ Expekt
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 18/1 16:00

Preston gjorde en bra insats i FA-Cupen tidigare i veckan när man vann hemma mot Ipswich. I senaste ligamatchen föll man borta mot Wolves med 2-0 och tappade lite mark i toppen och fighten om play-off. Nu ligger man fyra, fem poäng efter Wolves som har tredje platsen och sju poäng efter Leyton på andra platsen. Det är nu viktigt att man inte tappar poäng i sina hemmamatcher och hemma denna säsong har man varit stabila, 5-5-2 totalt. Mål gör man också och har nu 17/15 hemma.

joegarnerpreston

Coventry spelade 2-2 hemma mot Crawley i senaste matchen, i tabellen ligger man på en elfte plats är inte så hemskt långt bort från övriga lag högre upp i tabellen. Man har spelat stabilt senaste tiden och har nu 2-2-1 på dom fem senaste, borta denna säsong har man 5-3-3 och 22/15 i mål, man är också ett av dom lag som gjort flest mål på bortaplan denna säsong.

Detta kommer att bli ett riktigt spännande möte, två lag som har kapacitet att ta hem tre poäng och båda är fullt fokuserade på att göra det också. Båda lagen gör också en hel del mål i sina matcher och Coventry är ruggigt duktiga på att göra mål på bortaplan. Matchen kommer att bli jämn och jag tror att Preston kan dra det längsta strået och vinna med uddamålet, dock tror jag mer på ett överspel i denna match då båda lagen tillsammans har ett målsnitt på 3.25 på dom tolv senaste matcherna vilket är en bra bit över linan för över.