I mina ögon står kampen om Premier League bucklan mellan de båda Manchester lagen och jag har hittat ett spännande spel!

Långtidsspel:
Spelform: Exakta slutordningen (1an och 2an)
1. Manchester City
2. Manchester United
Odds: 3.90 @ Unibet
Insats: 5/10
Spelstopp: 16.00 den 18e Augusti

1. Manchester City som vann förra säsongen har legat lågt på transfermarknaden i sommar och man bara värvat in unge Jack Rodwell. Man har fått behålla alla sina stjärnor och den största frågan inför förra säsongen var ju om laget lyckats bli samspelta eller ej. De gav svar på tal direkt och vann serien! Nu har de alltså fått ett år tillsammans och eftersom laget är intakt och med bara ett nyförvärv så borde laget kunna ta ett kliv till i utvecklingen och bli än mer samspelta. Detta talar för Man City som såg ruskigt starka ut förra säsongen. De är mina vinnare i årets Premier League!

2. Manchester United har även dom fått behålla större delen av sin trupp, bara Berbatov och Ji-Sung Park har lämnat bland de lite mer namnkända spelarna. In har istället Japanen Shinji Kagawa kommit från Dortmund och supervärvningen Robin Van Persie från Arsenal. Man har återigen ett riktigt slagkraftigt lag på pappret med både unga som gamla spelare vilkt ger en bra mix. Jag tror man kommer fightas med Man City ända in i det sista men jag tror återigen City vinner det här på mållinjen då de känns som ett starkare lag.

Övriga lag känns något för tunna för att ha med segerstriden att göra. Chelsea är främste utmanare men efter förra årets flopp så är man osäker på dem och de har inte gjort några tunga nyförvärv med rutin utan de har satsat på att värva in yngre spelare vilket inte är dumt alls men jag tror man får vänta en säsong till innan man har med guldet att göra. Övriga lag känns inte guldheta över huvudtaget!