Southampton skall ta sig an Portsmouth på deras hemmaplan och jag har hittat ett kanonodds som bör spelas alla dagar i veckan.

  • Match: Portsmouth – Southampton
  • Tips: Portsmouth 0 (Asian Hcp)
  • Odds: 2.34 @ Pinnacle
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18/12 14.00

Analys:

Jag tror på hemmalaget här, framförallt av två olika anledningar. Portsmouth började inte säsongen särskilt bra men har tagit ett par kliv framåt de senaste matcherna. Laget har på de senaste fem hemmamatcherna inte förlorat en enda match och formen har sett väldigt bra ut på slutet. Portsmouth har två raka vinster i ligan innan dagens match och självförtroendet börjar öka rejält hos spelarna. Dessutom brukar hemmalaget sällan gå mållöst från sina hemmamatcher och det är ytterligare en anledning att tro på Portsmouth. Portsmouth är väldigt svårslagna på hemmaplan och med tanke på lagets fina form så testas hemmalaget med en liten slant.

Southampton leder tabellen men har tvärtemot hemmalaget överpresterat en aning i början av säsongen. Formen på slutet är inte alls lika bra och laget har 2-1-2 på de fem senaste matcherna. Bara en vinst på de 4 senaste matcherna imponerar inte och snart kommer laget att tappa sin serieledning. Southampton har en tuff match framför sig då Portsmouth har en minst lika starkt trupp som dom. Bortaspelet har hackat rejält och laget har två raka förluster på bortaplan och inte ett enda mål framåt på två bortamatcher heller.

Tittar vi på tabellen så borde Southampton vinna men jag tycker att laget är en aning överskattat. Portsmouth är i bra form och har alltdi bra chans att vinna på hemmaplan. Oddset är riktigt bra och glöm inte att insatsen återbetalas vid ett oavgjort resultat.

Lycka till!
//Josef