Krislaget Portsmouth tar här emot Notts County som kämpar om playoff-platserna. Jag har saken klar för mig och tror starkt på ett spel i den här matchen!


Portsmouth – Notts County
Spel: 2
Odds: 1.86 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Portsmouth är riktigt hopplösa och man har riktigt stora bekymmer i klubben. Man har stora ekonomiska prolem i vilket innebär att spelarna lämnar klubben på löpande band samtidigt som man inte har några pengar att ta in spelare av klass. Man har bland annat lånat in James Keene från Elfsborg och han är given i startelvan… Man är uppe i 15 raka matcher utan seger varav 12 av dessa har slutat med förlust. Man har 4 raka förluster bakom sig där man åkt på stryk med 2 mål eller fler! I senaste matchen mötte man Hartlepool på hemmaplan i en urviktig match då Hartlepool ligger sist i League One, Portsmouth ligger näst sist, och man åkte på stryk i den matchen med 1-3! Nu möter man betydligt tuffare motstånd….

Notts County ligger på 12e plats i ligan men har som ambition att nå en playoff-plats. Man har 8 poäng upp till playoff-platserna med färre matcher spelade än de lagen där uppe. Idag har man alltså chansen att knappa in poäng på dem och jag tror inte man misslyckas! Notts County tillhör de starkare lagen på bortaplan i serien och man har resultatraden 5-7-1 vilket är riktigt starkt och målskillnaden skrivs till fina 21-12. Lagets enda förlust kom i senaste bortamatchen mot Leyton Orient som vann med 2-1 så räkna med att laget är revanschsugna nu efter första förlusten på bortaplan!

Löser Notts bäste målskytt Yoann Arquinn
det här spelet åt oss tro? 

Angående skadeläget i Portsmouth så känns det omöjligt att beskriva då man har olika startelvor i match efter match.  Senaste mot Hartlepool hade man två tonåringar från ungdomslagen som gjorde debut från start. Kanske får vi se några nya ansikten ikväll också? Helt säkert är att Darel Russell inte finns med då han sagt att han ska lämna klubben och in på hans position kommer lånet från QPR, Keith Sutherland.
Notts County har frågetecken för förstemålvakten Bartosz Bialkowski som klev av med en huvudskada senast. Man får dock tillbaka anfallaren Francois Zoko från avstängning.

Notts County är ett betydligt bättre lag än Portsmouth och man bör vinna den här matchen tämligen enkelt. Lagen har mött varandra 2 gånger den här säsongen och Notts County har vunnit båda på ett övertygande vis. Först möttes lagen i ligaspelet på Notts hemmaplan och där vann man med 3-0 och sedan möttes de på Portsmouths hemmaplan i FA-Cupen och där vann Notts med 2-0!