Här har jag hittat ett mycket intressant spel och oddset når ända upp till 5.50 gånger pengarna. Häng på!FC Porto – Spartak Moskva
Mitt tips: Freddy Guarin målskytt i matchen
Odds: 5.50 @ Unibet
Insats: 4/10
Spelstopp: 21.05

Porto visar en helt fenomenal form och man vinner i princip alla sina matcher för dagen. I ligaspelet är man uppe i 13 raka segrar och i Europaspelet är det bara Sevilla som lyckats besegra Porto. Man spelade i helgen en helt avgörande match borta mot Benfica, vann man den matchen så vann man ligan. Det var precis vad man gjorde då man besegrade Benfica med 2-1 och är därmed vinnare av Portugisiska ligan den här säsongen. Det betyder att man nu kan lägga full fokus på att även vinna Europa League och det har man mycket goda chanser till.

Man ställs här mot Spartak Moskva som i mina ögon inte är speciellt märkvärdiga. Man hade flyt som tog sig vidare mot Ajax då man vann bortamatchen med 0-1 efter att ha varit otroligt tillbakapressade genom hela matchen. Ajax ineffektivtet plus en storspelande Spartak målvakt gjorde att man fick med sig det resultatet. Ajax vann skotten i matchen med 23-2 så då förstår ni att man var tillbaka pressade genom hela matchen.

Spartak har inlett ligaspelet uselt och har 1 seger och 2 förluster på de tre inledande matcherna. Förlusterna har kommit på bortaplan och de slutade 3-1 och 4-0 till hemmalagen så lagets försvarsspel är under all kritik. Det är knappast något som talar för laget här. Blir man utrullade av Ajax så lär man bli mosade av urstarka Porto i den här matchen. 

Porto bör vinna den här matchen men jag väljer att lägga mitt spel på att Freddy Guarin gör mål i matchen till ett mycket fint överodds i mina ögon. Freddy är mittfältare hos Porto och är en stor del av lagets offensiv då han med sina ständiga löpningar är ett hot mot motståndarna. Att han dessutom är inne i en rejäl målform gör inte saken sämre. Han har gjort mål i Portos 5 senaste matcher plus att han satte ett mål för sitt Colombia när de mötte Ecuador. Det betyder att han gjort mål i 6 matcher av 6 möjliga den senaste tiden och det vore nästan tjänstefel att inte pröva en peng på att han gör mål även i den här matchen. Porto kommer föra spelet genom hela matchen och det kommer till stor del vara spel mot ett mål. Får Guarin chansen så lär han ta den!