Träningsmatch mellan Porto och Napoli, där jag tror vi kommer få se en hel del chanser. Napoli har haft väldigt målrika matcher på försäsongen, såklart inga jättemotstånd men ändå. Porto brukar ju bara bra hemma och kan säkert vinna den här matchen, men tror inte man håller nollan. Detta är Portos genrep inför säsongen så räkna med bra lag från dom. I Napoli gör Higuain sin först match, och i övrigt är det ett starkt offensivt lag man har med sig.

  • Porto – Napoli
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 2.05 @ bet365
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 21.30

Porto kommer senast från en 3-0-vinst mot Stoke, men matchen innan mot Valencia slutade 0-0 efter full tid. Detta är dock lagets genrep inför säsongen så räkna med att man är mer redo nu och man är mer nära sin maxprestation nu. Och räkna med att laget ställer upp med ett bra lag som ska ta sig an kommande uppgifter. Man har inför säsongen tappat sin offensiva stjärna Jackson Martinez, dock har man värvat in bra med bredd och har fortfarande flera offensiva vapen i spelare som Alberto Bueno, Vincent Aboubakar, Yacine Brahimi, Silvestre Varela, Christian Tello, Adrian Lopez och Dani Osvaldo. Inga dåliga spelare alls och en skada ska inte göra så stor påverkan heller med den bredden. Dessutom gör Porto nästan alltid 2,3 mål på hemmaplan oavsett mot vilka man spelar.

Porto    napoli_200x200

Napoli är inte lika långt in i försäsongen som Porto är, men det märks att det börjar bli mer allvar nu. För till denna match stegar Gonzalo Higuain in för första gången och där har vi ju en riktigt bra offensiv spelare. Annars kommer man med ett väldigt bra lag där samtliga offensiva spelare är tillgängliga och offensiven är bra bör man veta. Defensiven å andra sidan är inte direkt den starkaste lagdelen man har och där kan nog Porto få sina ytor och chanser att göra mål. Dock tror jag inte att Napoli lämnar denna match mållöst. Spelare som Dries Mertens, Lorenzo Insigne och Jose Callejon är spelare som gjort mycket mål under försäsongen.

Mot enklare motstånd hemma i Italien har man vunnit med 8-0, 5-1 och 5-2. Senast var det den första träningsmatchen utanför Italien då man mötte Nice på bortaplan. Den matchen slutade 3-2 till Nice, men Napoli var långt ifrån ofarliga men alldeles för ineffektiva helt enkelt. Nu möter man det tuffaste laget helt klart och defensiven kommer absolut få sig ett riktigt test. Startelvan börjar ju dessutom närma sig den startelva som man vill spela med för det mesta.

————————————————————————————————————————————————————-

Träningsmatcher är som dom är men när man nu börjar komma mot slutet på försäsongen så blir det ju alltmer allvarligare och alltmer bättre lag. Porto kommer säkerligen ha en bra elva med tanke på att detta är deras genrep inför säsongen. Porto är dessutom bra på hemmaplan bör man påpeka och gör nästan alltid minst 2,3 mål. Napoli kommer med ett väldigt bra lag till denna bortamatch, och nu kliver dessutom Gonzalo Higuain in i handlingen då han gör sin första match. Annars har Napoli ett offensivt lag med flera bra spelare. defensivt håller dock inte jättebra klass. Jag spelar Över 2.5 mål till oddset 2.05. Insatsen är såklart inte jättehög utan något under medel. Jobba framåt!

/ L’orso