Matchen är hämtad från League Two och det är två lag i mitten av tabellen som möts. Jag har dock klar feeling för det ena laget här och väljer att spela.

  • Match: Port Vale – Torquay
  • Tips: Torquay 0 (Asian Hcp)
  • Odds: Ca 2,00
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20.45 25/11

Analys:

Port Vale har haft det tuff på slutet och rasat i tabellen, från 3 till 13 plats. Formen är usel och laget har bara 0-1-4 på de 5 senaste matcherna. På hemmaplan har laget dessutom två raka förluster i ryggen och det är svårt att se vad som skulle tala för hemmalaget här egentligen. Port Vale har gått mållösa från 4 matcher i rad nu och dessutom åkte laget ur Fa Cupen mot Grimsby nyligen. Grimsby som spelar i divisionen under Port Vale.

Torquay tillhör ett av de formstarkaste lagen i tabellen och formkurvan pekar rakt uppåt. Laget ligger på en 10:e plats men har 5 raka vinster för tillfället. I ligan har laget spelat 4-0-1 på de fem senaste matcherna och det är inget snack om att laget är på klar uppgång. Torquay har också öst in mål på slutet och har snittat 3 gjorda mål framåt på de 4 senaste matcherna, imponerande. Trots att laget är något sämre på bortaplan så känns lagets form såpass bra att dom skall kunna knipa en seger även här.

Oddset är bra och spelas direkt, insatsen tillbaks vid oavgjort.

Lycka till!

//Josef