Topplaget Port Vale tar emot Plymouth här och jag har saken klar för mig. Häng på!Port Vale – Plymouth
Spel: 1
Odds: 1.90 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Port Vale har blandat och gett en del den senaste tiden men man ligger på andra plats i serien med 2 poäng upp till serieledarna Gillingham. För fyra matcher sedan åkte man på stryk hemma mot Chesterfield med 0-2 och efter den matchen sa tränaren och laget i media att man var rejält revanschsugna och därefter tog man två raka bortasegrar mot serietvåan Rotherham och Dag & Red vilket imponerade mycket. Men på nyårsdagen mötte man Fleetwood på hemmaplan och då förlorade man med 0-2 igen. Ni kan räkna med ett revanschsuget Port Vale i den här matchen och flera spelare har uttryckt sig i media att de är ruskigt taggade inför den här matchen och att man vill återtå serieledningen igen.

Plymouth har stora bekymmer för dagen och efter senaste förlusten sparkade man sin tränare. Lagets assisterande tränare Romain Larrieu har tagit över som tränare tillsammans med Kevin Nancekivell. Frågan är om det gör någon skillnad eller inte så här kort efter tränaren blev sparkad. Man ligger på 21a plats i tabellen och har bara 2 poäng ned till jumbon Wimbledon. Man hade det riktigt tufft under julruschen där man först spelade oavgjort i två raka matcher och sedan åkte man på stryk i två raka matcher. Noterbart är att samtliga matcher var mot lag på nedre halvan och nu möter man som sagt Port Vale som ligger tvåa i serien!


Skytteligaledaren Tom Pope ordnar segern åt Port Vale?

Port Vale har gjort flest mål i serien då man gjort 50 mål på sina 25 matcher denna säsongen. Man har en stekhet målskytt i Tom Pope som gjort 21 mål framåt och som leder skytteligan i serien. Om han vaknar på rätt sida idag så löser han den här segern åt oss!  

Port Vale saknar Sam Morsy och John McCombe som båda är skadade.
Plymouth har inga skador att oroa sig för.