Real Madrid spelade i helgen el clásico, och man kunde tänka sig att Mourinho skulle vila många viktiga spelare här, för det viktiga mötet i helgen mot Sevilla. Men icke sa nicke.. med i truppen finns bl.a Ramos, Özil, Kaka, Ronaldo och Higuain. Real har inte vunnit en öppningsmatch i Copa del Rey sedan 2006, men idag har man goda chanser att bryta detta med tanke på vilken trupp man kommer med. Unibet är ett av få bolag som släppt målskyttespel, och här har jag hittat ett kanonodds på en spelare!

  • Match: Ponferradina – Real Madrid
  • Spel: Higuain gör mål
  • Odds: 1.80 (Unibet)
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 13/12 20.00

Ja Real kommer med en överraskande stark trupp till kvällens möte mot Ponferradina. Mourinho har kallat följande 17 spelare:

Målvakter: Adam, Jesús, Pacheco

Försvare: Varane, Marcelo, Albiol, Ramos

Mittfältare: Altintop, Özil, Khedira, Granero, Sahin, Alley, Kaka

Anfallare: Ronaldo, Higuain, Jesse

Ja försvaret är ju klart med tanke på att det bara är fyra uttagna försvarare, och det är ett starkt försvar som håller gott och väl ikväll. På mitten talar mycket för att Khedira och Kaka får chansen från start, efter att ha agerat inhoppare i el clásico. På topp kommer garanterat Higuain få chansen efter att ha fått hoppat in sista 25 min senast. Bredvid han på topp tror spansk media att man startar med Ronaldo.

Förutom Ronaldo och Higuain så har man bara en till anfallare med i truppen. Och är det någon av dessa två herrar som blir utbytt så är det Ronaldo, han behöver vila inför helgens viktiga möte med Sevilla. Kan aldrig se att han spelar hela matchen ikväll.

Och med Higuain på planen i 90 minuter, mot ett spansk lag från tredjeligan. Ja det borde givetvis resultera i minst ett mål från ”el pipita”. Han vill visa att han förtjänar en plats i Real startelva även i viktiga matcher.

Testar även 2/10 units på att han gör två mål eller fler, 4.00 i odds hos Unibet.

Passa på att fynda, det här oddset kommer garanterat att sänkas! (spelbart ner till 1.60 tycker jag)

/e@sy