Spänningen blir högre och högre och vi får se hemmanationen, Polen, ta emot ett skandinaviskt gäng, nämligen NorgePolen har visat upp en rejäl styrka, inte minst senast då man slog Frankrike medan Norge även dem varit oerhört bra och vinsten mot Kroatien är något utöver det vanliga. En intressant match där jag har en självklar vinnare. Polen tillsammans med sin publik och oerhörda glöd och energi kommer att avfärda Norge relativt enkelt idag och jag maxspelar! Häng med!

  • Match: Polen – Norge
  • Spel: Polen rak vinst
  • Odds: 1,45 @ Unibet
  • Units: 10/10 units
  • Spelstopp: 20.30

Norge, med flertalet elitseriespelare och orutinerade gubbar, har gjort det riktigt bra med tanke på de förutsättningar man hade innan själva mästerskapet. Förlusten mot Island var svagt men om man tittar på utfallet så spelar det inte så stor roll då man ändå åkte vidare med hela fyra poäng och gruppsegrare. Vinsten mot Kroatien var som jag tidigare nämnde, utöver det vanliga, och något ingen trodde. Jag vill dock inte höja laget till molnen då Kroatien trots allt är överskattade och med mål på 100% av sina avslut i andra halvlek, kan man inte förlora. Det jag vill säga är att Kroatiens målvakt inte plockade en enda boll i andra halvlek och oavsett hur dåligt läge man sköt från så flög allt in. Tack vare den vinsten så har spelbolagen höjt förväntningarna på Norge vilket jag tackar för och lirar emot. Polen är ett toppmotstånd som bland annat är obesegrade hittills och med det stödet man kommer ha, kan jag inte se Norge streta emot.

Redan nämnt en del om Polen och man ställs mot ett Norge som enligt mig inte är något jätte-motstånd. Spelare som stuckit fram rejält är Syprzak samt Jurecki och fortsätter man på den inslagna vägen så kommer detta bära långt!  Även roligt att se att Szmal hittat formen nu när de viktigare matcherna ska spelas och prestationen mot Frankrike kan man inte klaga på. Att det erbjuds 1,45 på den raka ettan är löjligt och jag kan inget annat än maxspela!

Så mitt lir och analys bli ganska uppenbar. Polen, hemmapublik, fullpott hittills och massa annat talar för att man ska vinna idag. Norge är inget lag som slår Polen idag och jag lirar raka ettan till en insats på max! Spelbart ner till 1,30. Annars kan man lira Polen -2,5 till en insats på 7/10 units.