3 raka rekar har suttit och vi har kvar en match i dubbeln från igår. Här möts två spelare med helt olika formkurvor, Castillo kommer med 12-0 i set på sina 6 senaste matcher och Diez kommer ifrån en krånglig första omgång emot en medelmåtta.

  • Matchen : Podlipnik-Castillo v Diez
  • Liga : Challenger Meerbusch
  • Speltips : Podlipnik-Castillo att vinna matchen
  • Odds : 1.67 @ bwin
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 14.30

 

Hans Podlipnik-Castillo ifrån Chile är en enorm grus specialist, han dominerar sina Future turneringar som han spelar på gruset men när han väl försöker ta sig vidare från Future nivån till Challenger nivån så brukar det krångla till. Han har däremot imponerat stort på mig här i Meerbusch där han körde över den yngre Davydenko i två raka set och han släppte endast 5 games. Han kommer som sagt till Tyskland med form, 12-0 i set på sina 6 senaste matcher är otroligt övertygande, oavsett nivå.

Steven Diez ifrån Kanada är en spelare som inte alls har haft ett bra år och han har inte alls övertygat på gruset. 4-8 i matcher har han på gruset i år och i första omgången är i Meerbusch så hade han otroligt stora problem med Wunner som är en ung medelmåtta rankad utanför top 700 i världen. Diez vart breakad fem, FEM gånger emot Wunner men lyckades ändå vinna i två raka set.

Det är otroligt stor skillnad här på spelarna, om det hade varit hardcourt så hade nog Diez varit knapp favorit men på detta underlaget så ska bara Castillo vinna enkelt.

Lycka till!

Följ mig gärna på Twitter @Liddess för mer spel!