Första dagen på nya månaden kommer inledas med ett spel med lillpengen på en vinnare. Phoenix jagar viktiga poäng i kampen om en Wild card-plats medans motståndarna Winnipeg kan spela helt avslappnat då man i princip är helt avhängda.

  • Match: Phoenix – Winnipeg
  • Speltips: Winnipeg ML
  • Odds: 2.70 @ Pinnacle
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 2/4, 04.05

Phoenix kommer gå in till den här matchen med ett stort mål och det är att ta två viktiga poäng. Man startade säsongen otroligt bra och var nästan ostoppbara på hemmaplan med deras frejdiga spel. De senaste veckorna har det hänt något med deras spel. Man är inte i närheten av att spela med samma fart och fantasi som man gjorde i början. Nu har man all press på sig och man behöver vinna idag för att få viktiga poäng då man fortfarande kämpar om en wild card-plats. Man är ganska giftiga framåt när man väl kommer in i zonen, men på nåt sätt så är man inte lika bra som man varit. Idag har man som sagt väldigt stor press på sig och är det lag som behöver vinna. Därför är man också ganska stora favoriter hos bolagen. Något som jag tycker vi kan testa. Min känsla är att Phoenix kommer vara det spelförande laget och det tror jag kommer passa Jets helt perfekt. I målet för Phoenix kommer Thomas Greiss att starta och även om han inte är förstemålvakt så har han gjort det helt okej.

dustin byfuglien

Winnipeg gjorde en riktigt bra match igår när man mötte topplaget Anaheim på bortaplan. Man tog ledningen med hela 4-0 innan man rasade samman totalt och tillslut släppte in 4-4 med en halv minut kvar för att sedan få stryk direkt på övertiden. Man gjorde ändå en ganska bra match och kan man hota Anaheim på bortaplan så kan man definitivt slå Phoenix. Jets lag tycker jag är lite underskattat. Man har tre ganska jämna och bra femmor med ett par toppar. Dustin Byfuglien, Blake Wheeler och Evander Kane är väl några av dem tongivande spelarna. Som jag skrev ovan så tror jag att Yotes spel kommer att passa Winnipeg helt perfekt. Winnipeg spelade igår och lär försöka gå ner lite i tempo idag. Man kommer nog inte pressa så hårt, men när man väl får chansen så kommer man givetvis vända blixtsnabbt, som man är riktigt bra på dessutom. Phoenix är sårbara bakåt och det vet vi sedan tidigare. Hemma spelar man gärna offensivt vilket gör att det ofta blir en hel del luckor bakåt. Jets har vunnit säsongens båda möten mot Phoenix och har goda chanser att ta tredje raka idag. Jag säger inte att Winnipeg kommer att vinna denna match, men oddset är riktigt högt för ett såpass vasst kontringslag.


Coyotes är rätta favoriter som sagt, men spelar med stor press och möter idag ett avslappnat Winnipeg som spelar hårt på sina kontringar. Känslan är att Yotes kommer vara ganska spelförande medans Jets kommer ligga på kontring och därav få vassa chanser ändå. Mitt spel blir idag Winnipg ML till höga oddset 2.70. Spelet finner ni hos Pinnacle och spelas med lillpengen på 3 units.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden