Inatt tar vi nya tag när det gäller skottspelen. Phoenix tar idag emot ett Vancouver som man är vana att möta. Just Canucks kommer från en storförlust igår mot Anaheim med hela 9-1.

  • Match: Phoenix – Vancouver
  • Speltips: Över 58.5 skott (regular time)
  • Odds: 1.80 @ bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 17/1, 03.05

Phoenix är vi vana att spela på när det gäller skottspel, även om det nu var ett tag sen sist. Idag tycker jag vi återigen har ett fint läge när Yotes kommer hem till Phoenix igen efter två raka bortamatcher som slutat under denna lina. Nu är man återigen på hemmais och då är det som vanligt full fart framåt. Jag tror inte det blir någon skillnad när Nucks släppte in hela nio kassar för mindre än 24 timmar sedan, utan man kommer nog försöka få hål på Nucks tidigt när de är som sårbarast. Phoenix går framåt med allt på hemmaplan och det bildas stora ytor bakåt. Nu möter man ett skickligt lag och då kommer även dem få sina lägen. Det här är verkligen en låg lina när det gäller Phoenix, även om man bara avlossat 40 skott framåt på de två senaste matcherna. I hela 19 av 22 hemmamatcher så har Phoenix klarat denna lina och jag tror inte på något undantag idag.

phoenix

Vancouver förlorade ju som sagt med hela 9-1 igår på bortaplan med så räkna med att man kommer vara revanschsugna idag. Canucks är såpass skickliga så man kan spela på väldigt olika sätt. När man möter Phoenix så brukar det vara hawaiihockey mer eller mindre varje gång. Tittar man på de tio senaste så har man bara skjutit under 30 skott en enda gång. Man har faktiskt ett snitt på nästan 36 skott/match mot Yotes. Linan har man klarat i 8 av 10 senaste matcherna och båda matcherna denna säsong har gått klart över linan. Jag känner att man kommer vara revanschsugna och ytor kommer man få när Phoenix går framåt. Canucks har dessutom varit riktigt usla defensivt på slutet så Phoenix kommer få sina chanser dem med.


Historiken och Phoenix spel på hemmaplan är de stora anledningarna här. Man kan varandra bra då man möter varann stup i kvarten. Mitt spel blir över 58.5 skott till oddset 1.80 hos bwin. Insatsen blir 6 units. Andra bolag har en högre lina till samma odds.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden