Dag två på NHL preseason är här och vi har ett par matcher inatt. Den första matchen jag ska gå in är en av matcherna mellan Phoenix och Los Angeles. Matchen startar natten mot måndag klockan 04.00.

  • Match: Phoenix – LA Kings
  • Speltips: Phoenix
  • Odds: 2.10 @ Nordicbet
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 16/9, 04.00

Phoenix möter inatt en av sina stora rivaler i två matcher. Likadant upplägg som Edmonton och Calgary hade under gårdagsnatten. Igår fick vi tyvärr bocka av till förlust, men som tur var så var insatsen storlek av mindre klass. Idag trycker vi på för första gången i årets preseason och kollar först närmare på Coyotes lag. De väljer att göra på samma sätt som Flames och Oilers under gårdagen, alltså mönstra starkast trupp på sin hemmais. Phoenix väljer att plocka med nästan hela sitt NHL-lag ut på isen för att försöka knipa hem den första matchen. Man har med spelare som bland annat Keith Yandle, Radim Vrbata, Oliver Ekman-Larsson och Mike Ribeiro. Ja, det kryllar av spelare som kommer spela i Yotes trupp när säsongen väl drar igång. Mike Smith kommer även starta i kassen. Ett bra lag och dessutom fördel av hemmaplan.

coyotes0714

Los Angeles väljer på samma sätt som Phoenix att mönstra ett starkare lag på sin hemmaplan. Dock tycker jag inte att oddset där var lika tilltalande och skillnaden på lag var inte heller lika stor. Vill ni spela på Kings på deras hemmaplan så gör ni det, jag avstår dock denna gång. Till mötet i Phoenix så har man absolut inget stjärnglatt gäng. Tittar man på truppen så har man ett par spelare som är givna i truppen, Alec Martinez, Jarret Stoll, Trevor Lewis och Jake Muzzin. De är väl de enda som egentligen kan vara säkra på sin plats i Kings när säsongen börjar. I övrigt så är det spelare som kämpar för sin plats  i truppen och det är väl positivt på sitt sätt, men man är ändå ett par klasser sämre än ett nästan ordinarie Phoenix.

Klicka på bilden för hela laguppställningar
PHOENS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Som sagt, ser man på trupperna så skiljer det en hel del. Det här ska bara Phoenix vinna denna natt. Nordicbet är det enda bolaget som erbjuder odds till denna match vad jag hittat och jag kommer spela Phoenix att vinna i fulltid till oddset 2.10 med 8 units.

Twitter @spelaspelse och @HedenskogH

Lycka till!

/Heden