Ikväll möts två målglada lag och jag ska ge mig på ett totalspel för ett av lagen. Phoenix är dock vassa framåt så därför vågar jag mig inte på ett vinnarspel.

  • Match: Phoenix – Anaheim
  • Speltips Anaheim över 2.5 mål
  • Odds: 1.62 @ Bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 12/1, 02.05

Phoenix flög fram under början av säsongen och radade upp vinster, framförallt på hemmaplan. Nu på slutet har dock formen runnit ut i sanden lite och man är numer ganska sårbara bakåt, vilket man i och för sig varit under hela säsongen. Man spelar som vanligt på hemmaplan väldigt offensivt och det blir mer eller mindre stora ytor bakåt i varenda match. Man lär återigen försöka styra spelet och det kommer ge ett vasst Anaheim chansen att göra de tre mål vi behöver. De senaste matcherna har man spelat väldigt ojämnt och chanser släpper man till oavsett, och det får man passa sig för mot just Anaheim. Jag tror inte man har kapacitet till att just kunna hålla tillbaka Anaheim ikväll. Ingen målvakt är i skrivande stund bekräftad, men tycker inte det spelar någon större roll ikväll.

Corey+Perry+Minnesota+Wild+v+Anaheim+Ducks+z7DF2hr0nGNl

Anaheim går som tåget just nu. Man har faktiskt vunnit 15 av 16 senaste matcherna och bara där hör man att det är otroligt starkt. På nåt sätt så tror jag inte på Ducks i ett kommande slutspel av nån anledning. Det gjorde jag inte eller förra säsongen. Jag har någon konstig känsla av att laget kommer åka ur direkt, men det hör i och för sig inte hit just nu. Man har gjort minst tre mål i 14 av 16 senaste matcherna och på de senaste fem spelade har man stänkt in hela 24 mål. Laget man har är ganska brett med två riktiga superstjärnor i spetsen. Både Corey Perry och Ryan Getzlaf ligger i toppen av NHLs poängliga. Med den formen laget besitter just nu så är känns det riktigt bra att spela på att de minst gör tre mål ikväll. De har ett flow och flyt i truppen som gör att det kommer sitta även denna afton. Förhoppningsvis. Den här säsongen har man redan mötts fyra gånger där Ducks vunnit samtliga matcher och dessutom klarat linan i alla fyra. Inbördes så har Anaheim klarat att göra minst tre mål på Phoenix i 8 av de 10 senaste matcherna.


Phoenix är lite ostabila bakåt och man kommer få problem mot ett Ducks i högform. Jag vågar mig inte på vinnarspel här med tanke på att Yotes har alla kapacitet i världen att göra många mål. Jag tror dock att vinnaren behöver göra minst tre mål och då känns detta spel bättre. Mitt spel blir Anaheim över 2.5 mål till oddset 1.62. Spelet finner ni hos bwin och insatsen blir 6 units.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden