Vi tar ett litet spel till nattens NHL-match mellan Philadelphia – Toronto. Hemmalaget gör sin första match denna säsong medans Toronto är back-to-back efter match mot Montreal igår. Matchen visades på tian och det var en riktigt bra öppningsmatch med mycket fart i. Jag hoppas på en liknande tillställning idag.

  • Match: Philadelphia – Toronto
  • Speltips: Över 58.5 skott på mål (ordinarie tid)
  • Odds: 1.85 @ Betsafe
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 3/10, 01.35

flyersFlyers går in till denna säsong denna natt mot ett Toronto som gjorde en riktigt bra match igår. Alltså blir det ett otroligt tufft motstånd från första början. Förra säsongen var Philadelphia ett lag som på hemmaplan spelade riktigt bra, framförallt offensivt. Man gjorde mycket mål framåt och hade faktiskt helt okej koll bakåt. Till den här säsongen förväntar jag mig att man fortsatt kommer vara starka hemma och skapa en massa lägen. Flyers förväntas kommer till spel med full trupp och då har man ett riktigt vasst lag. Enda orosmomentet är väl Steve Mason/Ray Emery i kassen som återigen har väldigt stor press på sig, men det borde bara vara positivt då kanske lite extra nervositet sprider sig i deras kroppar och på så vis släpper en extra retur. Inatt möter man ett lag som har utvecklats enormt under förra säsongen och förmodligen kommer vara ännu bättre denna säsong. Jag tror på en match med mycket fart, många målchanser och förhoppningsvis en hel del mål.

Toronto spelade igår och risken finns väl att det är lite tunga ben. Samtidigt är det tidigt på säsongen och det  där med att spela back-to-back är en faktor som är lite överskattad. De flesta spelarna är proffs och har många säsongers vana av att spela två matcher på två dagar. Sen som sagt så är det i början av säsongen och om det är nån gång man har pigga ben så ska det vara nu. Gårdagens match såg ut precis som Toronto gjorde i slutspelet förra säsongen. Det var en hawaii-hockey utan dess like och med lite tur så kunde matchen ha slutat med ännu mer mål än vad det blev. Toronto höll undan och vann tillslut med 4-3 och skotten slutade 38-37 till Maple Leafs fördel. Jag tror på en liknande match igen där spelet böljer åt alla håll och kanter. Även Toronto väntas ha full trupp.

phil-kessel1


Som sagt, jag tror på en hel del mål och då brukar det även bli chansrikt. Jag håller dock ner insatsen till lite under medel denna gång med  tanke på att det är såpass tidigt på säsongen. Spelet blir denna natt på över 58.5 skott på mål (ordinarie tid) till oddset 1.85. Insatsen är på 4 units och spelet hittar ni hos Betsafe.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden