De här lagen känner varann mycket väl vid det här laget, och inget av dem har direkt imponerat hittills i slutspelet, där man via 7 spelade matcher tråcklade sig vidare till den här rundan. Har hittat ett bra spel till matchen, kika in!

Match: Philadelphia Flyers – Boston Bruins
Tips: 2
Odds: 2,75 @ betsafe
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 2011-04-30 21:00

Motivering:

Philadelphia Flyers är ett extremt ojämnt lag, i mina ögon. De vinner ena matchen med 5-1 och imponerar, nästa förlorar de med 0-2 och blir helt utspelade. Man har varit beroende av powerplay hittills, och där är Daniel Briere stekhet nu när det gäller att hänga pucken i nät! Nu när de även fått tillbaka Chris Pronger så har även defensiven blivit tätare, men orosmomentet ligger ändå i målvaktsposten. Leighton/Boucher är ingen stabil duo, enligt mig. Visst, de kan spika igen ibland, men nästa match kan de kasta in 5-6 puckar på egen hand…

Boston Bruins tog sig till slut vidare mot Montreal, men det satt långt inne! Montreal krigade på bra, men till slut blev det det bättre laget som gick vidare, välförtjänt. Man har en offensiv som bygger en del på kontringsspel och defensiven förlitar sig på Charas tyngd och att Thomas spikar igen i mål, för att således få spelvändningar. Detta fungerade riktigt bra i grundserien mot just Flyers, där man vann bägge bortamatcherna på det viset, med siffrorna 0-3 och 1-2. Tror att taktiken ser ut liknande idag som då, och det har fungerat 100 % tidigare.

Bra värdeodds på tvåan, Boston är ett bra bortalag, och ska definitivt inte ses som underdogs bara p.g.a. bortaisen.  Tycker att 2,75 är ett bra odds, och jag kliver in med medelinsats.

God spellycka!
/Blixt