En viktig match för Phillie mot Buffalo, ska Phillie lyckas ta sig till slutspel? Isf måste man gå in med 100% i den här matchen för att vinna, vilket jag tror de kommer göra! Men mitt speltips kommer inte handla om någon matchvinnare utan antal räddningar för Phillies målvakt troligtvis blir det Steve Mason som står i dagens möte, då Ray Emery vaktade kassen i gårdagens match mot suveräna Boston.

  • Match: Philadelphia – Buffalo
  • Speltips: Under 27 räddningar Steve Mason (Ink. eventuell övertid)
  • Odds: 1.76 hos betsson
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 7/4, 01:35

041713_steve_mason_600

Phillie har viktiga poäng framför sig om det ska gå hela vägen till slutspel. Just denna match är en måste match då man möter ett uddlöst bottenlag vid namn Buffalo. Phillie kommer nog försöka ta kommandot i matchen och försöka styra den vart man vill. Buffalo har haft en väldigt tung säsong iår, vilket har dels berott på spelartruppen har gått igenom ett generations byte. Truppen består av många talangfulla unga spelare, problemet är att de inte är samspelta och de har väldigt svårt att hitta bra upp-spelsfaser för att komma in i motståndarens anfallszonen. Buffalo är därför klena när man går till anfall, isnitt skickar man iväg ca 26 skott per match. Vilket är väldigt lågt och när vi har en lina på Steve Mason över/under 27 räddningar, så slår jag till direkt utan att fundera! Även fast phillies försvar inte är det bästa man har ett snitt på ca 30 skott mot eget mål. Men denna match bör man hålla tätare då man har en viktig match och man möter Bottenlaget Buffalo. Räknar med att Buffalo skjuter omkring 20-30 skott. Och om då Mason släpper till ett eller två skott så behöver buffalo skjuta 29 skott eller mer för att spelet ska gå förlorat vilket jag har väldigt svårt att se!

Har svårt att se Buffalo skjuta över 27 skott i denna match då man besitter en dålig offensiv bredd. Mitt spel blir allstå Under 27 räddningar Steve Mason, spelet finns hos betsson till oddset 1.76. Imorse stog det på 1.85 men sjunk snabbt.

All lycka

/ Axel Edberg