Eftersom flera lag spelade igår, har jag valt att istället för att fokusera på bara ena laget kör jag totalen för båda. Philadelphia har vilat sedan onsdags, medan OKC åkte på en tung förlust mot Boston igår.

  • Match: Philadelphia 76ers – Oklahoma City Thunder
  • Tips: Under 193p
  • Odds: 1.91 @ Betsafe
  • Spelstopp: 01.00 25/11
  • UNITS: 7/10

Att Oklahoma skulle sakna Harden var kanske inte oväntat. Ersättaren Kevin Martin har iofs gjort ett bra jobb, och står för en del poäng. Det är dock tydligt att Harden saknas. OKC åkte på sin fjärde förlust på 13 matcher igår mot Boston. En match där OKC:s försvar falerade, iofs var Boston heta och de svingade bollen bra, men det var alldeles för mycket slarv. I matchen gjorde Durant (29p) Westbrook (26p) & Ibaka (17p & 13 rebs). Ändå förlorar man och då släppte man in 87poäng i de tre sista perioderna. Som sagt bra skytte och bra spelfördelning från Rondo med 16 assists.


Oklahoma har inte förlorat mot dagens motståndare sedan 2008. Även om handikappet på OKC lockar, så anser jag att underspelet ha mer spelvärde då OKC kommer från en tung förlust och Philly vilat sedan onsdag. Philly har vunnit 5 och förlorat 7, de saknar fortfarande Bynum (Center) och han behövs. De har dock ett bra försvar, och släpper in minst i hela NBA 89p/match. Att de sen gör näst minst poäng i NBA innebär att de ligger på 18 plats.

 

Om Philly vill vinna denna matchen måste de hålla nere poängen hos Durant och Westbrook. Det dem inte vill göra är att höja tempot utan spela igenom matchen långsamt, vilket inte passar OKC. OKC som ska vara en utmanare till titeln måste få bättre försvar nu då de saknar Harden. Jag anser att denna matchen kommer vara perfekt för ett trött OKC att jobba på sitt försvar. Philadelphia 76ers har inte en guard som Boston (läs Rondo) och de kommer inte kunna utnyttja hålen i OKC:s försvar. Således är detta en match där båda lagen kommer fokusera på försvar, under 193poäng anser jag dock vara ett mycket bra spel. Odds finns att hitta @betsafe
Finns som alltid på twitter @Zylthan
/P.S