Tysken Philipp Petzschner är en otrolig gräs specialist som går in och möter en Challenger spelare, tycker det är fel favorit här.

  • Matchen : Philipp Petzschner vs Michal Pryzsiezny
  • Liga : ATP Wimbledon
  • Speltips : Petzschner att vinna matchen
  • Odds : 2.25 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 12.30

Philipp Petzschner ifrån Tyskland är en spelare som hämtar sina poäng på två underlag, inomhus och gräs, speciellt gräs. Här hör han hemma, där hans otroligt dåliga backhand i vanliga fall blir otroligt farlig. Han kan inte spela offensivt med sin backhand och därför slicar han varenda boll och som jag säger hela tiden, en bra slice på gräs är otroligt farligt och med sitt tok offensiva servande och nätspel så kommer han vara otroligt farlig emot en polack som inte har returerna som sin starka sida. Han har varit en av världens bästa dubbelspelare så serve och volley är ett av hans större vapen tillsammans med slicen vilket är utmärkt på gräs som sagt.

Michal Pryzsiezny ifrån Polen är en spelare som började komma fram i slutet av förra året och i början av detta året på inomhus säsongen på nivån under ATP, Challenger touren. Hans största vapen är hans serve där han får väldigt mycket gratis, speciellt på Challenger nivån. Nu på gräs tror jag den kommer vara väldigt farlig men hans andra serve sviktar ganska mycket och har gjort det ett tag nu och om Philipp skulle få tag på den skulle han få det otroligt svårt i spelet.

Jag tycket att Petzschner står i alldeles för högt odds och jag hade satt han som favorit i denna matchen, nu går det rykten om att hans axel är sisådär, men han ställer inte upp om han inte känner att han har chans att vinna.

Lycka till!

/Lidde