Peterborough är på gång och idag möter man Notts County med tre raka vinster bakom sig. Jag tror dock inte att dessa tre vinster kommer att betyda särskilt mycket ikväll då Peterborough är det bättre laget och svårslagna hemma.

Match: Peterborough – Notts County
Spel: Peterborough
Odds: 1.75 @ Bet365
Insats: 6/10 units
Spelstopp: 21/1 20:45

Peterborough tog en mycket viktig seger senast hemma mot Tranmere med 3-0, laget hade fyra raka utan vinst innan dess. I tabellen ligger man på en sjätte plats och efter en dålig period har man halkat efter och det blir nog svårt att utmana om dom bästa platserna, dock vet laget vikten av att i alla fall minst hålla sin sjätte plats så att tappa några fler poäng finns inte på kartan. Hemma denna säsong har man spelat 8-1-4.

peterbo

Notts County har nu tre raka vinster, dock mot lag i botten. Man kan tycka att Notts County efter tre raka vinster skulle ha fått lite andrum i bottenstriden, men det är så tight i botten i denna liga att det bara skiljer två poäng från den sextonde plats som Notts County har till att ligga under strecket. Borta denna säsong har man inte direkt rosat marknaden heller, 2-2-10 och så släpper man in alldeles för mycket mål på resande fot, hittills 25 stycken.

Peterborough får tillbaka Lee Tomlin i denna match efter avstängning, frågetecken finns på Rowe och Bostwick.

Notts bör ha Grealish spelklar dock är det inte helt säkert.

Peterborough måste vinna matcher som denna hemma om man ska ha fortsatt chans på topp-6. Senaste vinsten stärkte laget och hemma är man erkänt starka också. Notts County har visserligen radat upp vinsterna senaste tiden, men då mot betydligt sämre motstånd än dagens. Jag tycker Peterborough ska ha god chans att inkassera ytterligare tre poäng och spelar ettan.