MAXSPEL! Peterborough ångar på rejält för dagen och fullständigt krossar allt i sin väg. Nu ställs man mot Crawley som verkligen inte imponerar och jag har hittat ett kanonspel som bara ska sitta här! Häng på!

Peterborough – Crawley

Spel: Peterborough först till 2 mål
Odds: 1.75 @ Ladbrokes
Insats: 10/10
Spelstopp: 16.00

Peterborough som är åket ur Championship förra säsongen går från klarhet till klarhet för dagen och är nu uppe i 6 raka segrar. Senast krossade man Reading i ligacupen med hela 6-0 på sin hemmaplan och före det körde man över Tranmere borta med hela 5-0! Innan det hade man två raka segrar i League One mot Oldham hemma (2-1) och Notts County borta (2-4) så formen är ruskigt bra och som ni ser så levererar lagets offensiv fantastiskt bra för dagen. Man har gjort 23 mål framåt på sina 6 senaste tävlingsmatcher! Ingenting verkar kunna stoppa laget som ångar på i såväl ligaspelet som i den inhemska cupen. Om man ska lyfta fram någon spelare i Peterborough så är det lånet från Watford, Britt Assombalonga, som gjort det ruskigt bra inledningsvis då han gjort 4 mål för Peterborough och han är ett riktigt vasst offensivt vapen man har att tillgå.

Crawley har inlett säsongen hyfsat poängmässigt men defensivt ser man riktigt svaga ut. I premiären vann man med 3-2 hemma mot Coventry och det följdes upp av en förlust i ligacupen mot svaga Cheltenham på bortaplan med hela 4-3. Efter det spelade man 3-3 borta mot Tranmere och det har följts upp av två raka 1-2 förluster mot Wolves borta och Rotherham hemma. Man gjorde dock en bra match senast mot Wolves men tyvärr är man en bit efter topplagen i den här serien och oturligt drog man på sig en straff på tilläggstid vilket innebar seger för Wolves. Efter den matchen kan man inte säga annat än att Peterborough är varnade så de lär knappast underskatta Crawley här. Crawleys offensiva vapen är Billy Clarke som gjort två mål på tre matcher och Emile Sinclair som är utlånad från just Peterborough. Jag tror inte dem är något att oroa sig över här då Peterborough kommer ägna större delen av matchen på Crawleys planhalva…

För att ni ska få en bild av Peterboroughs offensiv kontra Crawleys svaga defensiv så har Peterborough gjort 23 mål på sina 6 inledande matcher medan motståndarna Crawley har släppt in hela 13 mål på sina 5 matcher den här säsongen. Peterborough har gjort 2 mål eller fler i 5 raka matcher nu medan Crawley har släppt in 2 mål eller fler i samtliga sina 5 matcher den här säsongen. Peterborough spelar med sjukt bra självförtroende och kommer från två raka storsegrar med 6-0 mot Reading och 5-0 mot Tranmere så formen är minst sagt på topp! Motståndarna Crawley har det jobbigt för dagen och har 4 raka utan seger bakom sig…

12490
Britt Assombalonga har gjort 4 mål hittills, dubblar han det ikväll?

Peterborough har haft samma startelva i samtliga 4 League One matcher i år och till den här matchen har man inga nya skador eller avstängningar att oroa sig över så det är bästa tänkbara lag som gäller!
Crawley har inga nya skador att oroa sig över.

Summering:
Ett maxspel borde innebära att allt talar för att spelet går in vilket det verkligen gör här. Peterborough öser in mål för dagen och har gjort 2 mål eller fler i sina 5 senaste matcher. Nu möter man ett Crawley som normalt är väldigt svaga i defensiven och som dessutom släppt in 2 mål eller fler i samtliga sina matcher den här säsongen. Nu ställs man mot ett ruskigt formtoppat Peterborough på deras hemmaplan, jag har väldigt svårt att se hur Crawley ska ha en chans här. Peterborough kommer ösa på redan från start och jag tror det här spelet är klart långt före halvtid! Det ska vara stor klasskillnad mellan lagen i den här matchen!