Pescara är väldigt mycket upp och ner, det går inte så bra just nu när man spelar på bortaplan men när man spelar på hemmaplan så får man ut hela registret allt som oftast. Nu är det dock dags för att ta en seger igen och jag tror vi får se ett motiverat hemmalag här. Dock möter man ett Entella som har 12 raka utan förlust och som släpper in väldigt lite mål. Men det är en helt annan sak att möta Pescara på bortaplan vilket jag har en känsla av att vi får se här.

  • Pescara – Virtus Entella
  • Spel: Pescara över 1.5 mål
  • Odds: 2.15 @ Unibet
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Pescara kommer från en förlust borta mot Brescia (2-0) som man ju bara blir mer och mer imponerad av. Man gjorde ingen jättebra match, men det är ju lite så det brukar vara just nu, på bortaplan gör man mindre bra insatser men när man spelar på hemmaplan så höjer man sig rejält och gör nästan jämnt bra matcher, speciellt offensivt. Och jag tror inte vi får se någon ändring på det nu heller, trots att man möter ett svårspelat lag i Entella. Vi kommer helt enkelt få se ett Pescara som går för det som dom ju alltid gör på hemmaplan, men grejen nu är att man verkligen skulle må bra av en seger då man har tre raka utan just seger. Och absolut inget ont om Entella men Pescara är det bättre laget här.

Inga avstängningar i hemmalaget och skademässigt ser det bra ut förutom att mittbacken Michele Fornasier saknas men man får dock tillbaka målvakten Vincenzo Fiorillo. Men detta är ju såklart i defensiven, inte offensiven och vi lär få se en bra startelva för Pescara med andra ord. Framförallt offensivt såklart. Finns alltså inga ursäkter att inte göra 2 mål här. Upp till bevis för offensiven!

pescara    entella

Virtus Entella ligger överraskande på kvalplats upp just nu efter att man gått 12 raka utan att förlora. Och det är såklart väldigt bra gjort. Endast 4 mål har man släppt in på dessa 12 matcher dessutom, också extremt bra gjort. Men någon gång åker man på en plump och varför inte mot ett Pescara som ju är bra på hemmaplan där man kommer mer till sin rätt helt enkelt. Sen ska man ju tillägga att under den 12 matcher långa svit utan förlust så har man mött en hel del lag på den undre halvan och man har haft en del flyt på vägen. Man har inte heller mött de lag där man tycker offensiven är riktigt bra, så som Avellino, Crotone och Pescara som man möter idag.

Bortalaget saknar backen Simone Sini, mittfältaren Lorenzo Staiti och anfallaren Alessio Sestu här, inga större avbräck även om samtliga har en del starter denna säsong.

———————————————————————————————————————————————————–

Pescara blandar och ger en hel del. På hemmaplan kommer man dock mer till sin rätt och spelar en offensivare fotboll vilket man märkt. Man har gjort mål i samtliga hemmamatcher denna säsong och tror inte man går mållösa här. Virtus Entella har inte förlorat på 12 matcher, men man har dock mött flera på den undre halvan. Nu möter man ett hemmastarkt Pescara och min känsla är att man kommer ha fötterna på jorden igen efter denna match. Jag spelar Pescara över 1.5 mål till oddset 2.23. Insatsen är dock ganska låg. Fraaamåååt Pescara!

/ L’orso