Pescara tog äntligen en bortaseger vilket betydde 2 raka segrar. Nu har man åter hemmamatch där man helt klart är som bäst och när man möter ett Modena som är som sämst på bortaplan så finns det väl inget att snacka om, eller? Modena saknar dessutom en avstängd mittback. Nä jag tror Pescara kommer föra matchen från minut 1 till minut 90 och man lär få fira jul med 3 raka segrar i ryggen.

  • Pescara – Modena
  • Spel: Pescara över 1.5 mål
  • Odds: 2.10 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

Pescara vann nu återigen en match på bortaplan vilket man inte är jättebra på trots att man har ett bra lag. Vinsten kom i derbyt borta mot Virtus Lanciano med 1-2. Man har nu 2 raka segrar och man siktar såklart på 3e raka, såhär dagen innan julafton. Chanserna till det måste jag säga är ganska goda då vi har ett lag som Modena som står för motståndet, de är ju riktigt dåliga på bortaplan och trivs mycket bättre på hemmaplan. Sen kommer Pescara kommer spela ungefär likadant som Crotone gjorde på hemmaplan mot Modena där man spelade ut dom efter noter i 90 minuter men bara lyckades vinna med 1-0. Nu tror jag på urladdning från Pescara sida då jag tror formen ligger ganska bra till i hemmalaget. Man är ju dessutom alltid bäst på hemmaplan där man kan spela sitt spel till 100%, det vill säga det frejdiga offensiva spelet.

Inga avstängda spelare såvitt jag vet, och inte heller några större avbräck skadefronten.

pescara    modena

Modena kommer från en vinst hemma mot Salernitana med 2-0 vilket kanske inte var så jätteimponerande direkt då Salernitana spelat rätt dåligt på slutet. Samtidigt är Modena rätt svårslagna på hemmaplan där man tagit 19 av lagets 21 poäng. Men när man spelar på resande fot så har man oerhört svårt att vinna, men även ta poäng. Senast borta mot Crotone förlorade man med 1-0 som man måste säga var i underkant, borde väl slutat 4-1 eller liknande. Inte blir det lättare nu när man ska möta Pescara borta som i sin tur är riktigt bra på hemmaplan och öser på framåt. Och jag räknar med en liknande matchbild som man hade senast mot Crotone, denna gång släpper man inte fler mål än 1 var så säkra.

I bortalaget så stryker vi ordinarie mittbacken Thomas Cionek som är avstängd 2 matcher till efter en ful eftersläng i förrförra matchen. Man saknar även ordinarie anfallaren Pablo Granoche. Dessa två är riktigt tunga avbräck i detta Modena. I övrigt så saknar man mittfältaren Andrea Doninelli och Ali Sowe som fått en hel del speltid, men inga ordinarie spelare.

———————————————————————————————————————————————————–

Pescara med bra form i och med 2 raka segrar, kommer ösa på som vanligt på hemmaplan där man trivs ypperligt. Offensiven är ju Pescaras styrka och man siktar såklart på 3e raka segern såhär dagen innan julafton. Modena är ett väldigt bortasvagt med 0 vinster på resande fot denna säsong. Avstängning på viktig mittback och viktig anfallare bidrar såklart till att jag inte tror Modena kan stå emot 2 mål i 90 minuter. I princip toppen mot botten. Jag spelar Pescara över 1.5 mål till oddset 1.80. Insatsen är ganska hög. Avanti Pescara!

/ L’orso