Vi tar oss till Serie B i Italien där det är dags för sista omgången och här har vi ett möte som gäller en plats i Playoff till Serie A. Offensiva Pescara måste vinna den här matchen, med all säkerhet, så vi kan räkna med att man fortsätter att köra på framåt. Livorno har visserligen en plats i det stundande playoff just nu, men man har samtidigt en fin offensiv dom också. Tror inte matchen slutar mållöst utan jag kör på här.

  • Pescara – Livorno
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 2.10 @ Betsafe
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

Pescara spelar riktigt fint offensivt men ibland blir man lite väl övermodiga och då blir man direkt straffade. Men det är också förståeligt att man spelar offensivt då man har riktigt bra offensiva spelare sett till Serie B och dessutom bra bredd på offensiven. Senaste 3 matcherna har man gjort 5 mål, ändå har det bara räckt till 1 ynka poäng. Det är ju för att defensiven inte håller lika hög klass som offensiven och det kan mycket väl bli nåt liknande denna afton som i de 3 senaste matcherna.

Men jag ser på hemsidan att man tagit ut en riktigt bra trupp, speciellt offensivt, däribland anfallaren Sansovini är tillbaka och lär starta. Defensivt så saknar man dock backen Zampano som spelar merparten av matcherna i laget, vilket lär vara ett avbräck. Nä jag har svårt att se att man på hemmaplan ska gå ifrån mållösa när man ju måste gå framåt för att försöka vinna matchen.

pescara_200x200      livorno_200x200

Livorno har alltså inför fortfarande en plats i playoff och såklart man kommer spela mycket på det. Men deras bortafacit senaste omgångarna har inte imponerat direkt. Men å andra sidan så gör man nästan alltid mål när man spelar match oavsett om det är hemma eller borta. Det beror ju på att man har en fin duo där på topp som kan göra det där lilla extra när det väl krävs, och ja det kan krävas denna afton.

Kan nog bli svårt att stå emot ett mål från hemmalaget i hela 90 minuter och när Pescara väl gjort målet kommer matchen att öppnas upp rejält. Då kan det sluta målrikt vill jag lova. Skulle Livorno göra första målet så måste ju Pescara tokattackera och då kan Livorno även kontra in fler mål och så vidare. Samma här, har faktiskt svårt att se att bortalaget Livorno inte gör mål med tanke på att Pescara måste framåt för att ha chans att nå playoff.


Pescara har ett riktigt offensivt spel med massor av offensiva spelare. Hemmaplan och vinst är det som gäller. man lär skapa många målchanser. Livorno behöver inte vara desperata men kan kontra och med tanke på att man har en duo som kan göra det lilla extra så kan man absolut göra mål här. Mycket som står på spel här och när hemmalaget måste framåt kommer det säkert bli en böljande matchbild. Jag spelar Över 2.5 mål till oddset 2.10, att jämföras med flera andra bolag som har under 2 ggr degen. Insatsen blir ganska hög här. Jobbaaaa!

/ L’orso