Här tar Pescara emot superfavoriten Cagliari och detta borde väl ändå Cagliari vinna kan man tycka. Dock så är Pescara ett sådant lag att dom egentligen kan vinna mot vilket lag som helst när dom har hemmaplan för då bukar dom vara bra. Så räkna med ett Pescara som kommer gå för det. Sen att man möter ett Cagliari som gjort 13 mål på 5 matcher och leder Serie B är ju som det är. Och jag tror man kommer få sina lägen att förbättra sitt målfacit, helt klart.

  • Pescara – Cagliari
  • Spel: Cagliari över 1.5 mål
  • Odds: 2.25 @ Unibet
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Pescara har blandat och gett i inledningen, där man till exempel förlorade i premiären borta mot Livorno med 4-0, visserligen ett rött kort tidigt där men ändå. Sen gick man och vann mot Perugia med 2-1 hemma. Sedan så har man 3 raka kryss där man en del flyt men även otur. Men på hemmaplan så brukar man kunna spela bra och man kan slå de flesta lag här, så jag tror inte man backar hem bara för man möter seriens bästa lag. Och risken är då stor att man blir straffade här mot ett Cagliari som är skickliga på omställningar.

Man får dock klara sig utan viktige mittfältaren Ledian Memushaj som är avstängd. Det är ett avbräck både defensivt och offensivt då han är en av lagets bästa spelare.

pescara       Cagliari

Cagliari har som jag sagt flera gånger tidigare bästa laget i serien och nu leder man också Serie B. Man har gjort 13 mål på 5 matcher men jag tycker ändå inte att man fått ut max offensivt, då har man höga krav på detta Cagliari. Nu kommer man möta ett Pescara som inte kommer lägga sig på försvar utan som vill vinna matchen och det passar Cagliari som handen i handsken som är hyperfarliga på omställningar och när det ges ytor på kanterna.

Anfallaren Marco Sau har varit lite tveksam i veckan men finns med i truppen och ser inga problem i övrigt. Truppen är stark. Offensiven är stark. Man kommer minst göra 1 mål här, finns även chans att man klara överspelet på egen hand för så bra är man om man kommer upp i sin fulla nivå.

—————————————————————————————————————————————————————-

Pescara kommer säkert gå för 3 poäng här på hemmaplan för när man har sin dag kan man slå vilket lag som helst. Dock har man en avstängning på viktig spelare. Sen är truppen inte lika bra som förra säsongen. Och att ge Cagliari ytor för omställningar är rena rama självmordet. Cagliari har seriens bästa lag och man har redan gjort 13 mål på 5 matcher, ändå kan man bättre än så. Laget är intakt och man kan lika gärna vinna med 0-3 om det vill sig väl, så bra är man. Jag spelar Cagliari över 1.5 mål till oddset 2.25. Insatsen får hamna på strax under medel. Jobba!

/ L’orso