En annan match jag lägger fokus på denna kväll i serie B är matchen mellan Pescara och Brescia där vi har form hos hemmalaget men lite av ett krisläge hos bortalaget. Tror vi kan ha en underhållande tillställning där Pescara säkert går segrande ur striden, eller? Mja troligen så blir det väl så, men man ska inte underskatta Brescia helt även om läget just nu är rätt prekärt med tanke på lagets ekonomiska bekymmer som gjort att man fått 6 poäng minus. Vad spelas då?

  • Pescara – Brescia
  • Spel: Pescara Över 1.5 Mål
  • Odds: 1.95 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

Pescara har för dagen en riktigt bra form där man har 7 raka utan förlust varav 4 är vinster och med det har man alltså kommit tillbaka på en av dom där playoff platserna uppåt. Man har även en bra offensiv där man bland annat värvade in Sansovini som ligger i toppen av skytteligan, men man har ju även Melchiorri som också ligger där uppe. bakom dom har man en riktigt bra spelare i Bjarnason, men även Memushaj och så vidare.

Och just Bjarnason är tillbaka efter att ha missat föregående match vilket är ett stort plus offensivt och man har tagit ut en trupp som absolut ska kunna göra minst 2 mål som vi ju behöver. Och det är mot ett Brescia i ekonomisk kris och som inte är superbra defensivt. jag tycker det finns stora möjligheter till 2 mål för hemmalaget här.

pescara_200x200   brescia_200x200

Brescia har som sagt ekonomisk kris i klubben och blivit av med 6 poäng vilket gjort att dom nu är 7 poäng efter Catania om att nå den där kvalplatsen för att spela sig kvar i Serie B istället för att åka ut direkt. Men formen pekar rakt ner i Serie C när man har 6 förluster på dom 9 senaste matcherna där man bara tagit 1 vinst. Man har spelat 5 bortamatcher av dom 9 och i 3 av dom så har man släppt in just 2 mål, och kollar man ännu längre bak denna säsong på bortaplan så har man ännu fler matcher där man släppt in 2 mål eller fler. Chansen bör vara stor att det händer även i denna match.

Man har dock inte så många spelare borta, men mittfältaren Benali är avstängd vilket är ett avbräck då han är en bra spelare så jag tror nog det kommer påverka defensiven då han är en ivrig spelartyp. Nä det finns inte mycket som tyder på att man får med sig några poäng, om nu inte man gör massa mål vilket man i och för sig skulle kunna göra då offensiven är rätt bra i sina bästa stunder, men nja.


Pescara har bra form och på hemmaplan ska man ju bara vinna en sån här match mot ett krisdrabbat Brescia. offensiven är riktigt bra hos hemmalaget som även får tillbaka viktige Bjarnason, stort plus. Brescia har stor kris i klubben och formen är usel. Man är dessutom bättre hemma än borta vilket lär visa sig en sån här match. Defensiven är inte allra bäst just nu och Benali lär saknas, som ju är avstängd. I november så vann Pescara med 1-3 på bortaplan. Nä jag spelar Pescara Över 1.5 Mål till oddset 1.95. Insatsen blir strax över medel. Avanti Pescara!

/ L’orso