Här har vi ett Pescara i superform med sex raka segrar och som spelar riktigt bra på hemmaplan dessutom. Och man har ju stärkt laget nu i januari som jag såklart tror påverkar laget i positiv bemärkelse. Bari är inne i en svacka, eller ja man vann ju senast men innan dess var det tre förluster och en oavgjord. Oavsett så blir det en tuff match här för Bari som jag tror går härifrån som förlorare.

  • Pescara – Bari
  • Spel: 1
  • Odds: 1.95 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Pescara är uppe i sex raka segrar och man har gjort det väldigt bra spelmässigt också. Vi vet sen tidigare att på hemmaplan är man riktigt bra och det ska ju vara ännu svårare att ta poäng när man är i den form man är i just nu. Facit hittills på hemmaplan är 8 segrar, 2 oavgjorda och 1 förlust. Men i förlustmatchen fick man en man utvisad men hade nog med chanser att vinna ändå. Offensivt så är man bland de bättre i ligan och som jag sagt tidigare får man ut det mest på hemmaplan. Så det är ingen tvekan om vad jag tror här. Man kommer vara spelförande och man kommer nöta sönder Bari. I och med att man kommer ha bollen mest så ökar ju dessutom chansen till att minska antalet chanser för Bari. Nä jag tror man vinner detta ganska bekvämt till och med.

Man saknar backen Alessandro Crescenzi och det är ett avbräck annars har man ett fullt lag och det kommer bli en stark startelva där man har flera spelare med fullt av självförtroendet.

pescara    Bari

Bari kommer från en seger hemma mot Vicenza, men innan dess hade man tre förluster och en oavgjord vilket inte imponerar direkt. Formen den senaste tiden har inte visat något som imponerar direkt. Att man vann senast var nog mer tur då ett mer rättvisare resultat borde varit 1-1 då Vicenza var minst lika bra i den matchen. Sen så är man ju likt Pescara mycket bättre på hemmaplan än bortaplan och att då möta ett hemmastarkt lag som Pescara kommer bli riktigt tufft, som ju dessutom är i riktigt bra form för dagen. Man kanske inte kommer bli utspelade här för man har ett ganska bra lag ändå, men vi har inte någon vidare form på spelarna som Pescara har på ett flertal. Det ska vara skillnad här idag.

Här stryker vi mittfältarna Savvas Gentsoglou, Marco Romizi och Massimo Donati där den förstnämnde är ett avbräck först och främst. Sen stryker vi även backen Cristiano Del Grosso som är ett avbräck. Man har tagit med ett nyförvärv vid namn Jacopo Dezi som säkert kan tillföra en del på mittfältet.

————————————————————————————————————————————————————-

Pescara är i riktigt bra form och man brukar trivas ypperligt på hemmaplan. Man har ett väldigt bra lag med ytterst få frånvarande. Ska väl egentligen inte finnas några som helst ursäkter att inte vinna sin 7e raka seger här. Bari är också ett bra lag, men formen är inte den bästa. Man vann senast, något turligt, men innan så hade man 3 förluster och 1 oavgjord. Man trivs dessutom sämre på resande fot. Jag spelar Pescara att vinna till oddset 1.95. Insatsen är strax över medel. Jobbbaa!!

/ L’orso