Ett mycket hemmastarkt Perugia tar emot ett riktigt bortasvagt Virtus Lanciano. Visst att Perugia har 4 raka 0-0-matcher på hemmaplan, men man har mött klart vassare lag än dagens motståndare. Nu tycker jag att man kan fokusera lite mer på offensiven vilket gör att man borde ha en ganska bra chans att vinna här.

  • Perugia – Virtus Lanciano
  • Spel: 1
  • Odds: 1.83 @ bet365
  • Insats: 3,5/10 Units
  • Spelstopp: 17.30

Perugia är ett rejält svåralaget lag på hemmaplan vilket tabellen visar, framförallt så är defensiven i stort sett fläckfri eller vad sägs som 4 raka 0-0-matcher mot bra motstånd såsom Cagliari, Cesena och Crotone bland annat. Då harnfokuset mest legat på att minimera chanserna då de lagen är vassa offensivt. Det har å andra sidan lett till att offensiven fått komma i andra hand vilket varit ganska tydligt. Nu möter man ett betydligt sämre lag och tror att man mer kan fokusera på offensiven men ändå va tajta bakåt.

Saknas gör 2 reservspelare, backen Masahudu Alhassan och mittfältaren Vittorio Parigini. Inget som borde fälla avgörande kan jag tycka. Dock så får man nu äntligen tillbaka Fabinho (troligen), i offensivensom varit borta en längre tid. Man kan såklart ställa sig frågande hur formen är dock. Men ändå klart positivt att ha han i truppen då han är en bra spelare som kan gör det där lilla extra som Perugia saknat.

perugia    Virtuslanciano

Virtus Lanciano kommer från en 2-0-föelust borta mot Cesena. Och man har det tungt just nu inte bara på bortaplan, där man är extremt svaga, utan överlag. Det märks att man inte har något flyt alls eller ens spelarna för att ta sig högre i tabellen. Det är väl framförallt bortaspelet som brister och man har riktigt svårt att göra mål. Nu möter man dessutom ett lag som är extremt svåra att göra mål på. Ser framför mig en trist match som kan sluta 1-0 eller möjligen 2-0 till hemmalaget.

I bortalaget så stryker vi viktige mittfältaren Armin Bacinovic. Vi stryker även anfallsreserverna Stefano Padovan och Manuel Turchi. Sen är det ett stort frågetecken för förstemålvakten Vincenzo Ardita till denna match. Troligen startar han inte vilket i så fall öppnar upp för att Perugia gör mål.

—————————————————————————————————————————————————————————————————

Perugia är ett väldigt starkt hemmalag aom är extremt svårforcerat. Nu har man troligen en viktig spelare tillbaka i offensiven som borde kunna hjälpa laget framåt. Man möter ett betydligt sämre motstånd än senaste hemmamatcherna. Dags för vinst nu. Lanciano känns som en stark nedflyttningskandidat i nuläget, inte bara för att man ligger 3a från slutet, utan för att man är riktigt dåliga på bortaplan och har allmänt svårt för att göra mål. Sen har man inte kvalité nog i truppen. Jag spelar Perugia att vinna till oddset 1.83. Insatsen är ganska låg. Jobba!

/ L’orso