Två formstarka lag som drabbar samman här. Parma går riktigt starkt och på hemmaplan är man obesegrade i år och nu ställs man mot ett Napoli som radar upp starka insatser! Spännade match på förhand och jag har hittat ett bra spel här!


Parma – Napoli

Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.85 @ Nordicbet
Insats: 8/10
Spelstopp: 15.00

Parma ser riktigt starka ut för dagen och har 3 segrar och 2 oavgjorda matcher på sina 5 senaste matcher. Man radar upp starka insatser och på sin hemmaplan är man oerhört svårslagna! Man har 6-4-0 som resultatrad och det som imponerar mest med den här raden är att man mött 6 av lagen som ligger på topp 8 i tabellen och trots det är man obesegrade. De enda lagen man inte mött ännu är Napoli som man möter idag och Lazio. Som ni förstår är man oerhört svåra att knäcka på sin hemmaplan och nu ställs man mot ett Napoli som måste ta poäng och som är offensivt starka. Parma står inför en tuff match men man har absolut kapacitet för att ta poäng och kanske till och med vinna matchen!

Napoli ligger tvåa i tabellen och man ser också riktigt starka ut för dagen. Man avslutade förra året med att krossa Siena borta med 2-0 och det följdes upp med att köra över Roma och Palermo med 4-1 och 3-0 efter uppehållet. Nu senast spelade man 1-1 borta mot Fiorentina i en match man lika gärna kunde ha vunnit men samtidigt lika gärna kunde ha förlorat för det fanns mängder av målchanser i den matchen. Värt att nämna är att Napolis målvakt såg ruskigt darrig ut mot Fiorentina med flera knepiga ingripanden… Napoli har gjort mål i 6 raka bortamatcher nu så det här spelet bör sitta om Napoli spelar som man ska.

Napoli har seriens kanske vassaste anfallare i Edinson Cavani som öser in mål för laget. Han leder seriens skytteliga med sina 17 mål den här säsongen och jag tror han utökar den ledningen idag!

Parma har en skadefri trupp där man enbart har ett frågetecken för Daniele Galloppas medverkan. 
Napoli får klara sig utan Behrami som är avstängd men i övrigt har man full trupp att tillgå.

Parma är uppe i 8 raka matcher där båda lagen gjort mål i matchen och motståndarna Napoli är har vart inblandad i matcher där båda lagen gjort mål i  7 av lagets 9 senaste matcher. Detta talar verkligen för mitt spel här då båda lagen ofta gör mål i matcherna samtidigt som de släpper in mål.

En annan faktor som talar för mitt spel här är att båda lagen har gjort mål i de 5 senaste mötena med varandra på Parmas hemmaplan!