Vi tar os an en cupmatch i Italien där krisdrabbade jumbon Parma tar emot landets bästa lag Juvenuts. Detta kan väl ändå inte sluta på annat sätt än att Juventus tar sig vidare, eller? Oddsen på en seger är dock för låga för att ens tipsa om, så då får man hitta andra spel som lockar och tycker mig att ha hittat ett. Häng på!

  • Parma – Juventus
  • Spel: Juventus -1.5
  • Odds: 1.95 @ bet365
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Parma är verkligen ett krisdrabbat lag, det finns ingen positiv anda alls i klubben just nu och resultaten bara går emot en hela tiden trots att man kanske inte alltid förtjänar att förlora varje match. Senast mot Cesena, som låg på samma poäng som Parma i botten, förlorade man hemma med 1-2. Dock så var Cesena bättre på göra mål och förvalta sina chanser än vad Parma var och vann därför matchen.

Fast å andra sidan är det ju precis det som är grejen just nu, man är inne i en sådan dåliga aura att det påverkar verkligen allt, nu ska man möta suveränen Juventus som kommer med ett starkt lag även om det lär roteras en aning. Parma kommer också med sitt bästa lag om det nu är nåt att skrämmas med såklart. men man har fått in två nyförvärv som både säkert lär få spela. Dock tror jag inte man kommer ha en chans, och ifall man har en chans så är det ändå mot Juventus och allt vad det innebär. Tar Parma detta till förlängning är det en stor eloge till dom, förlorar dom med uddamålet har dom ändå gjort det okej och förlorar dom med 2 mål så är det precis som det ska vara ifall man möter ett såpass mycket bättre lag än sig själva.

Man har fortfarande skador på viktige Biabiany, samt Jourqera, Coda och Ghezzal. Sedan är Aqcuah och Belfodil på de afrikanska mästerskapen och spelar.

parma_200x200       juventus

Juventus kommer från en tvärsäker 2-0 victoria hemma mot Chievo där det såklart borde varit mer än bara 2 mål men sådan är fotbollen. Senast i cupen så vann man mot Hellas Verona med 6-1 och man testade då ett 4-3-3 system som möjligen kan komma att prövas igen här mot Parma, återstår att se helt enkelt. Det vi vet redan nu är att Carlos Tevez inte kommer vara med i kvällens match då han har haft känningar så det är väl en säkerhetsåtgärd helt enkelt. Men annars så har man hela laget till förfogande även om det säkerligen kommer roteras en aning tror jag.

Dock har tränare Allegri sagt att han väldigt gärna vill vinna denna match och avancera till semifinal så kanske att väljer att inte rotera allt för mycket. Var ju dessutom väldigt längesen Juventus vann Coppa Italia så det ligger med all säkerhet i klubbens mål denna säsong. ca 20 år sedan man vann den titeln hehe. Claudio Marchisio är avstängd till helgens serie A omgång, vilket betyder att han troligen startar mot Parma, vilket även Pogba lär göra som dessutom är i monsterform. Pirlo är gammal så han lär man nog vila tror jag. Det ska mycket till ifall man ska förlora detta och jag tror det till slut blir så att man står där med en 2 måls vinst.


Parma där verkligen allt går emot en just nu, och det känns verkligen tufft att möta ett Juventus som har 4 raka vinster i överlägsen stil. Visserligen cupmatch och allt vad det innebär men Parma har inte det som krävs just nu för att kunna störa Juventus vad jag tror i alla fall. Dessutom en del spelare borta och en usel form. Juventus har bra form, och har med sig en bra trupp och kommer säkerligen ställa ut ett slagkraftig startelva. Normalt sett ska Parma inte ha en chans just nu att ta detta till förlängning. Och det är lite därför jag tror Juventus vinner med 2 mål i afton. Jag spelar Juventus -1.5 i handicap till oddset 1.95. Insatsen får bli ganska låg trots allt. Jobba!

/ L’orso