Söndag innebär en hel del matcher i Brasileiro och jag har hittat en riktigt intressant match. Hemmalaget har haft det svårt den senaste tiden och tyvärr ser det inte ut som att någon lösning på problemet finns runt hörnet. Gästerna har spelat betydligt bättre och man borde vara större favoriter än man är i denna match. Spelet är givet men jag väljer dock att gardera.

Match: Palmeiras – São Paulo
Spel: São Paulo 0
Odds: 1.87 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Spelstopp: 17/8 21:00

palmeiras_200x200saopaulo_200x200

Palmeiras har vilat hela veckan och det lär man också behöva då man har en riktigt tuff period just nu, åtta raka matcher utan vinst varav sex av dom är rena förluster. I senaste matchen föll man åter igen när man spelade mot Atlético Mineiro borta och förlusten skrevs till 2-1. Hemma denna säsong har man spelat 2-1-3 och 5/6 i mål vilket kunde varit bättre. I tabellen ligger man på en 16:e plats med två poäng tillgodo ner till absoluta botten. Det positiva är dock att man fått tillbaka dom flesta spelare som varit skadade och nu saknas endast målvakten Fernando Prass.

São Paulo har spelat bra i ligan så här långt av säsongen och har inte vilat denna vecka så man spelat Cup där man åkte ur efter förlust. Senaste matchen i ligan vann man dock med fina 3-1 hemma mot Vitória. I tabellen ligger man på en 5:e plats tre poäng efter 4:e platsen. På resande fot har man hittills skrapat ihop 2-2-2 med 10/10 i mål. São Paulo har också fått tillbaka en del spelare från skada men saknar fortsatt Alan Kardec, Antonio Carlos, Luis Fabiano ovh Rodrigo Caio.

Palmeiras har haft problem att hitta en formation som funkar och det har inte sett ut som att man varit nära någon lösning i dom senaste matcherna. São Paulo har varit spelat riktigt bra i dom senaste matcherna och borde vara större favoriter i matchen än man är. Trots hemmaplan tror jag inte att Palmeiras kommer att kunna skapa några större hot mot São Paulo som bör vinna detta ganska komfortabelt. Dock väljer jag att gardera och spelar São Paulo 0 i denna match med pengarna tillbaka vid oavgjort.