Båda lagen har problem med spelare men det väger dock över till ena sidan. Häng med.

Palmeiras – Santos
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.95 Expekt
Spelstopp: 2011-07-10 23:30

Palmeiras tappade poäng i senaste matchen vilket ingen hade räknat med då man fick 1-1 borta mot Mineiro. Laget har för övrigt ett av ligans bästa försvar och trots nederlaget senast ser man fortsatt starka ut. Problemet man har är att man tappat spelare i anfallet vilket gör att man inte har lika lätt att göra mål längre. 2-2-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en femte plats. 4-0-0 hemma denna säsong.

Santos vann i sin senaste match mot Mineiro med 1-0 som var ett självmål. Laget har ingen kanonform för dagen och man har haft det motigt i starten på säsongen. Nu saknar man ett gäng spelare framförallt i anfallet på grund av skador men också då en del spelare är med i Copa America. Reserver finns men inte av samma kaliber. 2-1-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en fjortonde plats. 0-1-2 borta denna säsong.

Palmeiras hemma är en maktfaktor trots att man ett lite svagare anfall. Santos har det fortsatt svårt och bör inte ställa till det för Palmeiras ikväll. Palmeiras vinner med uddamålet, 1-0 eller 2-1.

Lycka till.