Två lag som startat säsongen på helt olika vis drabbar samman ikväll i Brasilien. Palmeiras fans väntar på första hemmavinsten i ligan och visst kan den komma ikväll. Goias har inlett piggt och ligger i toppen efter tre omgångar, ikväll lär man nog få bekänna färg då det är ett tufft motstånd som väntar och Goias är inte är något topplag när det kommer till bortamatcher.

Match: Palmeiras – Goias
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.90 @ Unibet
Insats: 3/10 units
Spelstopp: 10/5 23:30

Palmeiras förlorade senaste matchen i ligan förra helgen med 4-2 borta mot Flamengo och insatsen var inte bra. Laget förlorade också cup matchen under veckan som fick och tränaren har efter det fått stor kritik. Inledningen överlag har inte varit stabil och laget har mycket att leva upp till denna säsong då man gick upp från Serie B till denna säsong. 1-0-2 på dom tre matcher man spelat hittills och fansen väntar på första vinsten hemma för säsongen, förra säsongen var man Serie B:s bästa hemmalag med endast en förlust på hela säsongen. I tabellen ligger man på en 16:e plats inför kvällens match. Tiago Alves är avstängd i denna match, saknas gör också Bruno Cesar, Fernando Prass och Thiago Martins.

palmeiras_200x200goias_200x200

Goias spelade inget under veckan som gick och har kunnat vila sedan senaste matchen förra helgen då man vann borta mot Atletico Mineiro med 1-0. Goias har öppnat bra och är obesegrad på dom tre första matcherna med 2-1-0. Goias som slutade på en 6:e plats förra säsongen hoppas på att göra något liknande denna säsong och öppningen ser ju klart lovande ut. Förra säsongen var dock inget vidare bortalag och det återstår att se om den trenden håller i sig även denna säsong. I tabellen ligger man på en 4:e plats inför kvällens match. Goias saknar i denna match Paulo Henrique, Rychely och Valmir Lucas.

Även om Goias öppnat bra så lär det krävas en hel del om man ska besegra Palmeiras borta. Palmeiras som inte inlett lika övertygande men besitter trots det stor kvalité i laget och fansen vill så klart att detta ska bli en kanon säsong för laget och dom väntar också på första hemmavinsten. Senaste mötet lagen emellan vann Goias på bortaplan, det var 2010 och ett bra tag sedan. Goias har inte släppt in ett enda mål på dom tre senaste matcherna och sex av dom sju senaste bortamatcherna har slutat med under 2.5. Palmeiras kan när det stämmer göra en del mål och släppa in mål kan man också, fyra mål emot blev det ju i senaste matchen. Det känns som att matchen står och väger och detta kan bli en jämn historia som kan sluta hur som helst, skulle säga 50/50 när det gäller över/under. Det jag känner mig ganska säker på dock är att båda lagen kommer att göra mål och Goias får nog se sin nolla i insläppta mål bli spräckt ikväll. Att båda lagen gör mål betalar i skrivande stund 1.90 @ Unibet och måste bara testas.