Palermo tog en urskön seger senast och har fortfarande chansen på att klara sig kvar då man har 3 poäng upp till Carpi med 3 omgångar kvar. Här måste man nästan vinna och med en seger i bagaget kan vi nog räkna med ett offensivt Palermo som saknar en viktig mittback. Kan dock bli en match som passar Sampdoria perfekt. Man har i princip inget att spela för och kan spela helt utan press. Tycker inte man har någon vidare defensiv, däremot en bra offensiv. Tror på mål här!

  • Palermo – Sampdoria
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.84 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Palermo tog en skön seger borta mot Frosinone senast, med 0-2, och har nu 3 poäng upp till Carpi i kampen om att hänga kvar i Serie A. Det bör ha gett laget en självförtroendeboost helt klart. Och jag tror man kommer gå ut från start och bara köra. Man har absolut inget att förlora, 3 poäng måste in och man har världens chans nu att knappa in på Carpi som ju möter Juventus på bortaplan med 2 viktiga spelare avstängda. Så det är bara tuta och köra. Styrkan i Palermo ligger i offensiven med Vazquez, Quaison och Gilardino bland annat. Så det bör man utnyttja mot ett Sampdoria med en sisådär defensiv. Det kan dock bli så att man är aningen för offensiva och blottar sig rejält bakåt vilket inte jag har något emot i och för sig.

I hemmalaget så saknar man ordinarie mittbacken Gonzalez som är avstängd. Tungt avbräck helt klart.

palermo    Sampdoria

Sampdoria är i princip redan klara för spel i Serie A nästa säsong och har således inget att spela om. Men bara för det kommer man ju inte ge upp säsongen. Tror snarare man har ett bra läge här för att avancera någon placering i tabellen ifall man tar en seger. Palermo kommer ju gå för 3 poäng då man har väldigt stor motivation för det, vilket kommer ge Sampdoria en hel del ytor offensivt att jobba med. Och det är ju i offensiven som även Sampdoria har sin styrka, för inte ligger den i defensiven som jag anser är sisådär i sammanhanget. Tror med andra ord att man inte går mållösa från denna match.

I bortalaget så stryker mittbacken Moisander som är skadad. Likaså anfallaren Cassano och mittfältaren Ivan.

——————————————————————————————————————————————————————–

Palermo tog en seger senast vilket kan ha gett laget en självförtroendeboost och jag tror man går ut offensivt här från start inför hemmafansen. Man har bra spelare offensivt kan jag tycka men defensivt ser det svagare ut och man saknar nu jätteviktiga mittbacken Gonzalez som är avstängd. Sampdoria har i princip inget att spela för, men tror nog man kan utnyttja ett desperat Palermo här som måste vinna. Defensivt kan man dock få problem då den är ganska svag. Öppen matchbild att vänta. Jag spelar över 2.5 mål. Insatsen är strax över medel. Avanti!

/ L’orso