Det är en kvällsmatch som går av stapeln nere på Sicilien där Palermo ska ta sig an Napoli i en match som kan bli målrik då hemmalaget på just hemmaplan brukar vara väldigt offensiva och frejdiga. Samtidigt har vi ett Napoli som varit bra på slutet och som säkerligen kommer dit med ett gott självförtroende. Har svårt att tippa utgången av matchen om vem som vinner, så får spela på annat istället. Häng på!

  • Palermo – Napoli
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1.70 @ Betway
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Palermo är som sagt väldigt offensiva och frejdiga när man spelar där hemma på Sicilien och man har gjort minst 2 mål på 4 av dom 5 senaste på hemmaplan.Men även släppt in mål i 4 av dom 5 matcherna. Och man borde ju vara revansch sugna från förlusten senast då man åkte på däng borta mot Inter med 3-0 i en match där man var ganska svaga. Men det lär bli andra bullar nu här på Sicilien.

Faktum är att i 8 av dom 10 senaste matcherna man spelat så har båda lagen gjort mål och går vi ännu längre tillbaka så har man totalt sett spelat 22 matcher denna säsong och i 15 av dom har båda lagen gjort mål. och att man spelar hemma nu och möter ett lag med väldigt bra form är såklart två faktorer som spelar in denna kväll.

Till denna match så stryker vi ordinarie backen Giancarlo Gonzalez som säkert kommer bli ett avbräck bakåt, framåt så har man fortsatt Vazquez och Dybala som vi kan fortsätta tjata på eftersom dom håller hög klass offensivt.

palermo_200x200     napoli_200x200

Napoli åker alltså ända till Sicilien för att möta ett Palermo som brukar vara starka just där så lär inte vara en lätt match detta formstarka Napoli. Men man har faktiskt 6 vinster på dom 7 senaste matcherna i ligan, förlusten kom mot Juventus. Så man är sannerligen i bra form. Lägg även till två cupmatcher som man gick segrande ur till slut.

Man ju också tillägga det faktum att båda lagen gjort mål i 5 av Napolis 6 senaste matcher i ligan och det är ju så Napoli är nuförtiden under Rafa Benitez. Bra offensivt, mindre bra defensivt. Och har svårt att se att man håller nollan mot Palermo i Sicilien. Men jag tror dock mer på att man gör minst 1 mål denna match då man är i väldigt bra form och har bra häng på 2a platsen som Roma innehar just nu.

Till denna match stryker vi Dries Mertens som är avstängd men man har bra täckning där så det ska inte vara någon fara tycker jag. I övrigt saknar man fortfarande långtidsskadade Insigne, Michu och Zuniga.


Palermo brukar vara väldigt starka hemma på Sicilien och man brukar vara väldigt offensiva. Idag stöter man dock på ett bra lag med bra offensiv också. Faktum är att merparten av Palermos matchen brukar sluta med att båda lagen har gjort mål. Napoli kommer till denna match med ett riktigt bra självförtroende i och med 4 raka vinster och man har bra häng på Roma om 2a platsen nu också. Palermos offensiva spel kan nog passa ett bra kontrande Napoli som säkert kommer hålla en del boll dom själva också. Jag spelar på att båda lagen gör mål här till oddset 1.70. Insatsen får bli något över medel. Kämpa!!

/ L’orso