Dom som har bestämt oddsen här tycker jag är fel ute. Jag har hittat en kanonodds som jag spelar direkt.

  • Match: Palermo – Fiorentina
  • Tips: Palermo (1×2)
  • Odds: Ca 2,30
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 27/11 15.00

Analys:

Två lag som känner varandra väl möts här men i år är det klasskillnad mellan lagen.

Palermo har inlett säsongen på hemmaplan med 5 raka vinster och imponerar verkligen när dom har hemmapubliken i ryggen. Formen visar på 2-0-3 på de fem senaste matcherna och de 3 förlusterna har alla kommit på bortaplan. Det är inget snack om att laget är som förbytt när det kommer till bortamatcher. Palermo vann senast hemma mot Bologna enkelt trots att Miccoli satt på bänken hela matchen. Nu möter man ett näst intill likvärdigt lag och med lagets fina offensiv så skall 3 poäng kunna bärgas relativt enkelt här på hemmaplan.

Fiorentina har varit riktigt svaga i år och ligger långt ner i tabellen. Formen är sådär med 1-2-2 på de fem senaste ligamatcherna. På bortaplan har laget sett riktigt dåliga ut och har nu fem raka bortamatcher utan vinst. Fiorentina har också bara gjort 1 mål på de fem bortamatcherna trots att dom mött lag som Chievo och Cesena. Fiorentina spelade även match i Cupen i veckan och vann till slut mot Empoli med 2-1. Kharja byttes ut då och är osäker på spel här idag. Det finns inte mycket som talar för laget från Florens idag ochdet skall mycket till för att laget skall ta poäng här på bortaplan.

Oddset är alldeles för högt för att avstå ifrån. Allt talar för hemmalaget här, förutom att dom har just hemmaplan så har dom även bättre form och en bättre trupp.

Lycka till!

//Josef