Vi tar oss till Sicilien där det är dags för årets sista hemmamatch för Palermo och man möter ett offensivt skickligt Fiorentina som spelar för Europa League. Hemma på Sicilien har Palermo i de flesta matcher visat att man spelar bra och att det skulle ändras i sista hemmamatchen för säsongen tror jag inte på. Dessutom är det sista matchen för anfallsstjärnan Dybala på hemmaplan, klar för Juventus. Fiorentina är ju riktigt bra offensivt men ganska kassa defensivt vilket man visat massor av gånger.

  • Palermo – Fiorentina
  • Spel: Över 2.75 mål (asian)
  • Odds: 1.76 @ Unibet
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Palermo brukar spela bra offensivt hemma på Sicilien och tror inte vi får se något undantag idag, när det ju är sista hemmamatchen för anfallsstjärnan Paulo Dybala. Som ju dessutom kommer utvilad, då han ju inte spelade förra matchen på grund av att han hade tankarna på att skriva på ett kontrakt för Juventus. Men nu lär vi säkert få se när han kramar ut max här i sin sista hemmamatch för Palermo. Och roligt nog möter man ett lag som inte alls är så bra defensivt så han och resten av Palermo lär få sina chanser helt klart. De 4 senaste hemmamatcherna har slutat 1-2, 2-1, 2-2, 2-3. Och kan tänka mig nåt liknande denna gång också.

Man har inga nya skador och saknar fortsatt Morganella mest, annars rätt bra skadeläge så räkna med en stark startelva för laget på ön Sicilien.

palermo_200x200      fiorentina_200x200

Fiorentina spelar alltså för att behålla sin direktplats till Europa League och vinner man den här matchen känns den som säkrad då man har Chievo hemma i sista matchen, om den inte redan är säkrad innan förstås. Men man lär alltså gå ut för att vinna den är matchen. Men jag tänker mig att man lär stöta på patrull då Palermo är skickliga i sina omställningar, som jag ju tjatat om, och med tanke på att Fiorentina är ganska dåliga defensivt så har jag svårt att se dom hålla nollan mot ett taggat Palermo där Dybala gör sin sista hemmamatch. Men offensivt så är Fiorentina riktigt bra och man har flera spelare som kan göra det där lilla extra, så som Salah, Borja Valero eller Mati Fernandez.

Saknas gör långtidsskadade anfallarna Rossi och Babacar, men även Diamanti som är avstängd. Offensiven är dock bred så lär inte vara så kännbart, man har ju till och med en Mario Gomez på bänken att kasta n. defensivt så saknas Micah Richards om det nu är något att sakna förstås.


Palermo är bra på sin hemmaplan och man är bra offensivt. Nu gör Dybala sin sista hemmamatch i Palermo-tröjan och vi lär få se en taggad stjärna. Tror hela laget lär visa en offensiv vilja sista hemmamatchen för säsongen. Fiorentina lär dock vilja annat och kommer gå för seger. Man är ju riktigt bra offensivt men sämre defensivt så kan inte tänka mig annat än att det blir en riktigt böljande matchbild att vänta här. bortalaget går ju öven för Europa League. Jag spelar Över 2.75 mål till oddset 1.76. Hel vinst på över 3 mål och halv vinst om det stannar på 3 mål. Insatsen blir lite över medel. Jobbbaa!

/ L’orso