Benoit Paire ifrån Frankrike är en otrolig talang, men han är väldigt mycket upp och ner men nu får han en generös första motståndare vid namn Santiago Giraldo.

  • Matchen : Benoit Paire v Santiago Giraldo
  • Liga : ATP Stockholm
  • Speltips : Paire -3 games i matchen
  • Odds : 2.14 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 19.00

 

Benoit Paire ifrån Frankrike är en spelare som är väldigt mycket upp och ner men han verkar ha hittat en bra form nu, han spelade ut Simon förra veckan i Shanghai på en taktiskt perfekt sätt. Spelade otroligt blandat och hackigt så Simon inte kunde få spela på sin defensiv och Simon fick enorma problem med att försöka spela offensivt. Paire åkte visserligen ut emot Mayer men Mayer är en otroligt farlig spelare, speciellt emot offensiva spelare då han spelar otroligt avigt och brukar göra det bra emot offensiva spelare. Paire är en bra inomhus spelare, han har en väldigt bra första serve och sedan är han aggressiv på grundslagen, speciellt sin backhand som är riktigt farlig. Han gillar även att följa upp på nätet och avgöra där med sin fina volley.

Santiago Giraldo ifrån Colombia är en spelare som är grus specialist normalt sett men han kan spela på hardcourt då han är en offensiv spelare med flaka slag. Giraldo har på dom nio senaste matcherna sex vinster, ALLA är i kval till ATP turneringar vilket man inte ska ta allt för seriöst då han har mött spelare som Kubot, Moriya x2, Bogomolov, Gimeno-Traver och Jun vilket är spelare han ska slå. Jag tror att Giraldo kommer passa Paire rätt så bra, Paire kommer att få Giraldo att springa mycket i sidled och pressa honom mycket i sina servegame.

Jag tror att Paire är en-två klasser bättre än Giraldo och det hoppas jag även att han visar på courten idag.

Lycka till!

/Lidde