Andra dagen av Masters turneringen bjuder på fina matcher trots att dom seedade spelarna går in i nästa omgång (imorgon).  Benoit Paire från Frankrike går in och möter Argentinas Carlos Berlocq, båda spelarna har sluppit kval till turneringen och detta blir första matchen efter gruset för dessa. Jag tycker mig dock ha en matchvinnare då en har fördel!

  • Speltips – Paire att vinna matchen
  • Liga – ATP Indian Wells
  • Odds – 2.15  @ bwin
  • Units – 5/10
  • Spelstopp 20.00

Benoit Paire från Frankrike tycker jag är en intressant spelare. Han visade i Auckland att han är en spelare att räkna med på Hardcourt.Han har en riktigt bra serve då han kan serva både innåt och utåt och sedan avgör vid nätet. Han har en volley som kommer ta upp han en massvis med placeringar i år.

Han har även ett bra grundspel med sin forehand där han kan slå vinnare lite hursomhelst känns det som, dom kan komma väldigt plötsligt och dom är hårda. Han har pressat motståndare som Wawrinka, Almagro och Nalbandian och det var på gruset vilket inte är hans favorit underlag. Det är Hardcourt.

Carlos Berlocq från Argentina är en grus specialist. Han är en extremt bra grus spelare då han ”alltid” får in bollen med bra topspin som gör att hans motståndare hamnar långt bakom baslinjen och blir pressade. Nu när det är hardcourt så är det ju inte riktigt likadant då bollen inte får lika mycket topspin som på gruset. Här får mest motståndaren ”chansen” att trycka till bollen om dom inte har nog mycket topspin. Berlocq har en klen serve dock rätt så bra enhandsbackhand som vi kommer se.

Jag tycker att Paire har en riktigt bra chans att ta sig vidare till andra rundan och detta oddset är för bra för att inte synas.

Lycka till!

/Lidde