Vi tar även en dubbelmatch ifrån Paris där det skiljer kvalité och motivation då ett lag jagar ATP slutspelet på ett wildcard och ett par spelar i princip för att hålla igång.

  • Matchen : Paes/Wawrinka – Pospisil/Sock
  • Liga : ATP Paris Dubbel
  • Speltips : Pospisil/Sock att vinna matchen
  • Odds : 1.80 @ Betsafe
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 13.30

 

Leander Paes ifrån Indien är en av världens bästa dubbelspelare, han är helt otrolig framme vid nät och är väldigt bra på att få bollen i spel när han returnerar, dock så spelar han inte med en riktigt lika bra dubbelspelare. Stanislas Wawrinka ifrån Schweiz har dom flesta hört talas om dock mest pga sitt singelspel och just nu har han ingen form, alls. Han har 3 raka första rundor förlorade emot spelare som Ito, Kukushkin och Simon vilket inte är allt för stabilt. Tittar man på hans dubbelspel så faller han väldigt mycket på sina returer och sitt nätspel som inte alls håller lika hög nivå som motståndet. Detta är även första turneringen dom spelar tillsammans och att vara samspelta i dubbel är A och O.

Vasek Pospisil ifrån Kanada och Jack Sock ifrån USA vann publikernas hjärtan när dom vann Wimbledon tillsammans på ett otroligt imponerande sätt. Båda har väldigt bra första servar som kommer passa utmärkt här inomhus och sedan så har även ett väldigt bra nätspel. På det så är dom riktigt bra vänner och det allra viktigaste så jagar dom poäng gentemot våran svenska tennis stjärna Robert Lindstedt och hans polske kumpan Lukasz Kubot, det står emellan dom vilka som får spela ATP finalen senare i år.

Att vi får 1.80 på Pospisil/Sock är för mig otroligt underligt, Wawrinka har troligtvis mer fokus på att hitta form i singelspelet till Davis cup finalen nästa månad. Motivation slår klass och just nu så har Pospisil/Sock både och.

Lycka till!

/Lidde