Andra omgången i ATP turneringen i Madrid drar igång och här hittar vi en dubbelmatch som är mycket intressant. Leander/Stepanek som jag rankar som världens bästa dubbelpar, otroligt grymma volleys har båda två och dessutom bra servar. Gasquet/Monfilis är som ni vet om singel spelare och enligt mig ska dom hålla sig kvar på den touren. Jag tror inte Gasquet/Monfilis har något att hämta i denna matchen.

  • Matchen: Paes/StepanekGasquet/Monfilis
  • Speltips: Paes/Stepanek att vinna matchen.
  • Odds: 1.50 @ bet365
  • Units: 9/10
  • Spelstopp: 19:00

Paes/Stepanek är enligt mig världens bästa dubbelpar, enligt mig. Dom har båda två en enormt bra volley som iallafall Stepanek utnyttjar till fullo när han också spelar singel då det och hans serve är hans främsta vapen. Paes har alltid varit en topp spelare inom dubbel och nu har han hittat sin ”drömpartner” dom har en bra connection på banan och funkar bra tillsammans. Paes har nog en av världens bästa volleys och för att slå förbi dessa så behövs det antingen riktigt riktigt bra slag eller så otroligt hårda och jag tror inte att dom lyckas med det många gånger i denna matchen.

Gasquet/Monfilis är båda singelspelare. Monfilis gör sin comeback turnering efter skada i knäet och jag tror han mest är med i denna turneringen för att showa lite. Dom vann i första matchen emot Marti/Bubka i två raka men dom imponerade inte och fick kämpa lite grann för att ta hem den matchen och dom ska dom ju egentligen bara ”krossa” då Marti knappt är en duglig singelspelare och Bubka bara kan serva.

Jag tror att Paes/Stepanek tar hem detta i två raka set men jag väljer det säkrare alternativet och spelar raka.

Lycka till!

/Lidde