Vilken match, Paderborn som ligger på 3:e platsen tar här emot St. Pauli som ligger på 4:e platsen endast 1 poäng bakom. Paderborn som varit imponerande i sina hemmamatcher denna säsong lär få visa det med tanke på att St. Pauli är ligans näst bästa bortalag. Med andra ord en riktigt intressant match väntar oss i Bundesliga 2.

Match: Paderborn – St. Pauli
Spel: Över 2.5
Odds: 1.90 @ Bet365
Insats: 4/10 units
Spelstopp: 25/3 17:30

Paderborn som varit en aning bleka i sin insats mot Union Berlin i senaste matchen redde upp situationen till slut och fick med sig 1 poäng efter att matchen slutade 1-1. Laget har varit riktigt imponerande hemma denna säsong och har inte förlorat på hemmaplan sedan i september. Denna matchen är förmodligen den viktigaste på väldigt länge då man inför denna match ligger på 3:e platsen, bakom sig bara 1 poäng efter ligger dagens motståndare St. Pauli. Paderborn kommer att göra allt i sin makt för att inte förlora och se St. Pauli ta över 3:e platsen. Paderborn har 2-2-1 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man som sagt imponerat med 7-3-2 och 20/11 i mål. Wemmer är den enda som saknas och man kan mönstra bästa tänkbara i denna match.

SC-Paderborn-07

St. Pauli som också var bleka i sin senaste match, en match man skulle ha vunnit men fick nöja sig med 0-0 hemma mot Ingolstadt. St. Pauli har spelat riktigt bra i matcherna innan den mot Ingolstadt och har nu 3-1-1 på dom fem senaste. I tabellen ligger man som sagt på 4:e platsen endast 1 poäng bakom dagens motståndare Paderborn och här har man chansen att ta klivet upp till 3:e plats. Detta kan komma att bli en riktigt intressant match med tanke på att St. Pauli är ligans näst bästa bortalag denna säsong med 7-3-3 och 26/30 i mål. Den enda som saknas i bortalaget är Boll och man har ett lika ljust läge i laget som motståndarna i denna match.

Senaste mötena lagen emellan har varit målrika och jag tror att vi kan förvänta oss något liknande i denna match. Paderborn hemma är inte lätta att tas med och det är inte många lag som fått dom på fall dom senaste månaderna. Med det sagt är man trots allt mänskliga och i denna match lär det vara en hel del nerver med tanke på hur jämt det är mellan lagen och vad som står på spel. Därtill så har ju inte St. Pauli direkt varit dåliga på bortaplan och är som nämnts ligan näst bästa bortalag. Det känns som att denna match kan sluta i stort sett hur som helst även om Paderborn har ett litet övertag i kraft av hemmaplan. Dock tror jag att matchen kommer att gå över linan på 2.5 och spelar måttlig insats på över 2.5 i denna match.