Toppen mot botten och Paderborn vill vinna igen efter den senaste matchen när man blev överkörda. Hemma denna säsong har man inte get bort mycket och framförallt inte mot lag som Dresden, bortalaget har inte mycket att komma med i denna match och lär få en tuff 90 minuters resa.

Match: Paderborn – Dynamo Dresden
Spel: Paderborn
Odds: 2.00 @ Bet365
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 14/3 18:30

Paderborn som var obesegrade på dom 8 senaste matcherna innan man mötte Karlsruher i senaste matchen, man föll med hela 4-0. Mycket tackvare missarna i försvaret och framåt var man inte riktigt sig själva. Man har gjort en hel del mål i sina senaste matcher och har ett snitt på lite över 2 mål per match, men mot Karlsruher lyckades man inte göra ett enda. 3-1-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man 4:e plats, på lika många poäng som just Karlsruher men med sämre målskillnad. 6-3-2 hemma denna säsong med 18/10 i mål och det är bara att bryta ihop och komma igen då det är jämt i tabellen och man måste fortsätta att producera. Lukas Kruse och Christian Strohdiek är tillbaka i laget efter skada.

meha-paderborn

Dresden tappade också poäng i sin senaste match, något snöpligt måste man säga då man hade en 1-0 ledning men tappade till 1-1 i den 92:a minuten. Laget ligger nu näst sist i tabellen och behöver minst 4 poäng till för att ta sig ovanför strecket. 0-3-2 på dom fem senaste och formen är inte den bästa just nu och att ta sig upp på säker mark från hotet om nedflyttning kan bli en tuff uppgift för laget. Borta denna säsong har man spelat 1-6-5 med 11/20 i mål. Nu väntar en mycket tuff uppgift att möta ett revansch suget Paderborn. Thomas Schulz är avstängd, Mohamed Aoudia blir borta resten av säsongen på grund av skada.

Paderborn blir förmodligen omsprungna i tabellen om man tappar poäng i denna match, en händelse som skulle överraska hela ligan om det inträffar. Paderborn som bara förlorat 2 gånger på hela säsongen hemma lär inte get bort något här då Dresden kommer på besök. Dresden har inte mycket att komma med heller sett till hur man spelat senaste tiden och med det usla bortafacit man har denna säsong ska man inte vara något större hot mot att Paderborn plockar full pott. Bet365 betalar bra för den raka ettan och den spelas med medelinsats.