Paços de Ferreira går starkt för dagen och lagets offensiv har vaknat till liv ordentligt den senaste tiden. Det har även dagens motståndares gjort då Nacional ser allt starkare ut för varje match som spelas.

Paços de Ferreira – Nacional
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.80 @ Betsson
Insats: 6/10
Spelstopp: 17.00

Paços de Ferreira ser riktigt starka ut för dagen och man är seriens näst formstarkaste lag om man ser till lagens 6 senaste matcher i seriespelet. Man har 5 segrar och 1 förlust på dessa 6 matcherna och förlusten kom på bortaplan mot Porto så det är inte mycket att säga om. Man trivs bra på sin hemmaplan där man har 4-3-1 som resultatrad. Man har fått igång offensiven ordentligt nu då man gjort mål i 7 av lagets 8 senaste matcher. Enda mållösa matchen var mot Porto på bortaplan…. I senaste matchen vann man på bortaplan mot Braga med 3-2 efter en strålande insats där man hade en 3-0 ledning men tappade mot slutet.

Nacional gjorde en strålande insats senast när man spelade 2-2 hemma mot Benfica och den matchen lär ha stärkt laget rejält till den här matchen! För det hade man en 1-2 förlust på hemmaplan mot Moreirense, 2-0 seger borta mot V. Setubal och en 1-2 förlust borta mot Academica. Så formen är inte direkt på topp för laget men man lär vara stärkta av krysset mot Benfica senast. Men det som talar för mitt spel här är att man gjort mål i 5 raka matcher nu och man ser fortsatt formstarka ut i offensiven. En annan sak som talar för mitt spel är att man har väldigt svårt i defensiven där det ofta blir kommunikationsmissar.


Håll ett extra öga på Christopher Hurtado som gör
mycket mål för sitt Ferreira! Han satte 2 senast!

Paços de Ferreira får tillbaka Andre Leon från avstängning och Nuno Santos från skada här.
Nacional saknar avstängda Marcal här.

Paços de Ferreira har visat bäst form på slutet och det mesta lutar väl åt en hemmaseger här men Nacional har spelat upp sig rejält den senaste tiden och man gör framförallt mycket mål vilket talar för mitt spel här. Man har gjort mål i 6 raka bortamatcher mot Paços de Ferreira på deras hemmaplan!